Манник на кефірі з яблуками – 7 покрокових рецептів дуже смачного і пишного

Манною кашею можна нагодувати не всіх. Багато назавжди виключили її з свого раціону. Зате від пирога на основі крупи ніхто не зможе відмовитися. Пропонуємо приготувати «Манник» на кефірі з яблуками.

Класичний «Манник» на кефірі з яблуками

У традиційному варіанті пиріг виходить м’яким і ароматним. Яблука ідеально доповнюють манну крупу, роблячи десерт дивним на смак.

Інгредієнти:

  • яблуко – 3 шт.;
  • яйце – 3 шт.;
  • сода – 0,5 ч. ложки;
  • кефір – 110 мл;
  • цукрова пудра – 2 ст. ложки;
  • манка – 4 ст. ложки;
  • цукор – 110 г;
  • борошно – 110 р.

Приготування:

  • У кефір насипати соду. Гасити не треба. Додати манку. Перемішати і відставити.
  • Збити яєчний продукт. Насипати цукор. Перемішати, а потім збити. Насипати борошно. Перемішати. Піна осісти не має.
  • Залити кефірну масу. Перемішати. Нарізати яблука і додати в підготовлену масу. Перемішати.
  • Перелити у форму. Помістити в духову шафу. Запікати півгодини (180 градусів).
  • Остудити, посипати пудрою.