М’ясні начинки для млинців

Млинці з начинкою можуть прикрашати святковий стіл, а також вживатися у звичайний день. Вони можуть бути десертній випічкою до чаю, або десертних стравою. Млинці можна приготувати самостійно або замовити в кафе, з різними варіантами начинок. У простих начинках використовується тільки один продукт, але для самих смачних начинок використовуються декілька продуктів.

Приготування тіста для млинців здійснюється приблизно однаково, з невеликими змінами в різних варіантах. Проте одну і ту ж начинку можна приготувати по-різному, і отримати блюдо з абсолютно неповторним смаком.

Млинці з м’ясом є досить популярним російським блюдом. Майже кожна господиня має свої секрети приготування різних начинок з м’яса. Млинці з м’ясною начинкою можуть стати другою стравою, або доповнити чашку чаю або кави. М’ясна начинка для млинців, робить їх дуже ситним блюдом.

Рецепт м’ясна начинка для млинців

Час приготування – 45 хв. ♥

Кількість порцій – 15. ♥

Склад продуктів для м’ясної начинки:

  • 300 грам м’яса.
  • 1 цибуля.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Шпик.
  • 3 ст. л. масла вершкового.
  • Спеції.
  • 7 Сіль.

Приготування м’ясної начинки для млинців

М’ясну начинку рекомендується загортати в теплі млинці, тому приготувати її потрібно заздалегідь. М’ясо промивається, видаляються плівки і сухожилля. Готувати начинку для млинців можна з будь-якого м’яса. Його жирність буде впливати на кількість шпику, який буде додаватися в начинку. При використанні жирної свинини, сало можна взагалі не додавати. Цибуля і часник очищаються, промиваються.

М’ясні начинки для млинців – рецепти

Підготовлені інгредієнти подрібнюються за допомогою м’ясорубки або блендера, посипаються сіллю і спеціями. М’ясо можна посипати мускатним горіхом, гвоздикою, чилі, шавлією, коріандром, кардамоном. Для додання страві ноток Італії, посипте його майораном, чебрецем, орегано або базиліком. Фарш добре вимісити.

Дивіться також:  Млинці на кефірі – 11 перевірених і дуже смачних рецептів

Сковорідка ставиться на плиту, викладається м’ясна начинка для млинців. Для усунення грудкою потрібно розім’яти її виделкою. Тушкується начинка 20 хвилин на невеликому вогні. Для соковитості і ніжності фаршу, додати до нього трохи олії вершкового, і готуйте ще 2 хвилини.

На млинець викладайте кілька столових ложок начинки. Загорнути млинець можна у вигляді конвертика або трубочки. Смачне і ситне блюдо готове.

Смачна м’ясна начинка для млинців з соусом (3 варіанти)

  • Для начинки можна взяти відварну яловичину і приготувати до неї соус. Для приготування соусу, змащуємо сковорідку 3 столовими ложками жиру і обсмажуємо одну цибулину, нарізану на дрібні шматочки. Лук повинен стати прозорим. До нього додається чайна ложка борошна, бульйон або вода, і кип’ятять 10 хвилин. Інгредієнти потрібно постійно перемішувати. В кінці додається ложка сметани, сіль, лавровий листочок.
  • Для того щоб м’ясна начинка вийшла м’якою, в неї можна додати варене яйце. Півкілограма яловичини розбавляється одним яйцем, гострим перцем, кропом, соняшниковою олією і сіллю. Сковорідка змащується маслом і розігрівається. Фарш обсмажується на сковорідці 7 хвилин. Інгредієнти постійно перемішуємо. Відварене яйце перед додаванням у фарш розминається з допомогою виделки, а перець та кріп подрібнюються ножем.
  • Щоб приготувати оригінальну начинку відвареної шматок яловичого м’яса нарізати на дрібні шматочки. Сковорідка змащується маслом вершковим. На ній обсмажується цибуля і морква, до них додається томатна паста (1 ч. л.), сіль. У сковорідку викладається м’ясо і гаситься 10 хвилин.