Минтай смажений на сковороді – 6 рецептів приготування

Одна з найбільш затребуваних риб – минтай. Його м’ясо, нейтральне за смаком, поєднується з багатьма продуктами. Можна приготувати різними способами, але минтай, смажений на сковороді виходить особливо смачною.

Минтай, смажений в борошні на сковороді

Дуже просте, смачне і в той же час корисне блюдо, яке швидко готується.

Інгредієнти:

  • минтай – 450 г філе;
  • сіль;
  • борошно;
  • масло.

Приготування:

  • Промити і просушити рибне філе. Нарізати порційними шматками.
  • Підсолити борошно і обваляти заготовки.
  • У сковороді розігріти олію і покласти підготовлені шматки. Смажити з кожного боку до красивої рум’яної скоринки.

Хрін – відмінний гарнір до риби.

Рецепт приготування з цибулею

Смажений минтай з цибулею в борошні чудово підходить до будь гарнірів і стає чудовим варіантом для вечері. Завдяки доступній ціні, можна готувати кожен день.

Інгредієнти:

  • минтай – тушка;
  • сіль – 0,2 ч. ложки;
  • спеції для риби – щіпка;
  • рослинне масло – 5 ст. ложок;
  • цибуля – 2 шт.;
  • мука – 4 ст. ложки.

Приготування:

  • Промити і видалити нутрощі. Просушити тушку використовуючи серветки. Нарізати. Шматки повинні бути порційними за розміром. Присипати сіллю і спеціями. Розтерти.
  • Обваляти в борошні. Залити масло в сковорідку і прогріти. Помістити заготовки і смажити до золотистого кольору.
  • Нашаткувати цибулю і додати в сковорідку. Накрити кришкою і потомити чверть години.