Мівіна – рецепти салатів з фото

Салати з використанням вермішелі швидкого приготування підійдуть і до святкового столу, і до звичайного столу в якості додаткового страви. Вермішель «Мівіна» дуже добре поєднується з багатьма продуктами і в підсумку виходять оригінальні салати з незвичайним смаком.

Щоб приготувати ситний і ніжний салат з «Мівіною» знадобляться такі продукти:

  • – 2 пачки вермішелі «Мівіна»;
  • – будь-який твердий сир 100 г;
  • – 2 яйця;
  • – 2 моркви (великі);
  • – часникові часточки 3-5 штук;
  • – майонез для заправки.

На приготування салат піде не більше 15 хвилин, а нагодувати їм можна 4 людини.

Як готувати салат з «Мівіною»

Вермішель звільняють від упаковки і заливають окропом на 5-7 хвилин. Після закінчення цього часу, зайву воду потрібно злити. Сир натирають на тертці і додають до вермішелі. До них додають порізані кубиками зварені яйця, натерту сиру моркву і подрібнений часник. Всі заправляють майонезом і спеціями, які додавалися до вермішелі. Можна салат поставити настоюватися в холодильник хвилин на 15. А при подачі прикрасити зеленню.

 

Щоб приготувати салат з «Мівіною» та пекінською капустою потрібно взяти:

  • – пекінська капуста;
  • – пучок зеленої цибулі;
  • – 2 пачки вермішелі «Мівіна»;
  • – кедрові горішки або будь-які інші 100 г;
  • – насіння соняшника лущені 5 столових ложок;
  • – рослинна олія, цукор 2 столові ложки, оцет (яблучний) 1 чайну ложку, сіль і перець мелений.

 

Хід приготування салату
Час приготування: 15 хвилин (3 години настоювання), розрахований на 4 чоловік.
Пекінську капусту розбирають на листки, промивають, підсушують. Нарізають листя тонкою соломкою, видаляючи при цьому товсті місця. Цибулю дрібно рубають.
Горіхи і насіння можна підсмажити на сковороді без масла. Вермішель звільняють від упаковки, розтирають руками.

Потім готують соус:
Для цього воду (150 мл) змішують з оцтом, цукром, олією, сіллю і перцем. Можна замість солі і меленого перцю додати спеції від вермішелі. Всі компоненти з’єднують, заливають соусом і перемішують. Готовий салат краще поставити в холодильник для настоювання і повної просочення. Подається салат охолодженим.

Дивіться також:  Як запекти картоплю у фользі в духовці?

Щоб приготувати салат «Мівіна плюс» треба підготувати такі компоненти:

Кількість продуктів розрахована на 4 порції час приготування становить 15 хвилин.

  • – 3 пачки вермішелі «Мівіна»;
  • – 2 великих малосольних огірків;
  • – 2 штуки плавленого сирка;
  • – 300 г будь вареної ковбаси;
  • – 4 варених яйця;
  • – 1 велика цибулина;
  • – майонез для заправки.

 

Процес приготування салату «Мівіна плюс»

Необхідно знайти глибоку посуд, можна каструлю не менше, ніж на 3 л і висипати туди вермішель з пачки разом з супровідними спеціями. Заливають її окропом на 7 хвилин. Після цього потрібно злити зайву рідину.

Цибулину очищають і нарізають дрібними кубиками, також ріжуть ковбасу. Трохи крупніше можна нарізати огірки і яйця. Плавлений сирок натирають на крупній тертці, а щоб він легше натирався, слід попередньо його охолодити. Всі компоненти з’єднують і змішують з майонезом таким чином, щоб вони рівномірно розподілилися. Ось і готовий салат, залишилося йому настоятися 15 хвилин і можна подавати до столу.