Млинці з бананом та шоколадом, рецепти з фото

Для млинчиків з начинкою рецепт потрібно вибирати, щоб у них були відсутні дірочки. Тісто було тонким і еластичним. Тоді начинка без праці завернется в млинці з бананом, і під час обжарювання шоколадна начинка не буде витікати. Для фарширування млинчиків рекомендується використовувати кондитерський або молочний шоколад десертний, а фрукти брати щільні. Млинець з шоколадно-бананової начинкою загортається в конвертик і обсмажується до рум’яного кольору на сковорідці з олією.

Млинці з бананом рецепт

Час приготування – 1 ч.
Кількість порцій – 4.

Склад продуктів для млинців з бананом:

  • 2 банана.
  • 250 г молока.
  • 2 яйця.
  • 200 г борошна.
  • Ванілін.
  • 4 ст. л. цукру.

Приготування млинців з бананом

Цукор з яйцями збиваються в глибокій мисці. Вони заливаються молоком і перемішуються. Потім всипається борошно. Щоб в тесті не було грудочок для збивання краще використовувати блендер. Млинці обсмажують з обох боків до рум’яного кольору.
Банан розрізається на дві половинки, а потім на 4 частини вздовж. Фрукт викладається на блінок. Зверху висипається тертий шоколад. Для змазування млинця можна використовувати варення. Блін загортається у вигляді рулету і подається до столу.