Млинці з ікрою. Покроковий рецепт з фотографіями!

Млинці з ікрою є одним із смачних і оригінальних страв, яке ви можете без проблем приготувати їх самостійно. Більшість людей люблять млинці, а тим більше, з ікрою. Для звичайних суховатых млинчиків необхідні якісь додаткові топінги. Вони можуть вживатися зі сметаною, варенням або медом. А млинці з ікрою є самостійним повноцінним блюдом, яке не потребує доповнення, оскільки завдяки начинки вони виходять дуже соковитими, смачними, калорійними.

Страву можна подавати як у святкові, так і у звичайні дні. Приготувати млинці з ікрою не так складно. Вони можуть стати прекрасним стравою на Масляну, т. к. є воістину царським стравою.

Простий рецепт млинців з червоною ікрою

Склад продуктів для млинців з ікрою:

  • 1. Рослинна олія – 50 мл
  • 2. Вершкове масло – 50 гр.
  • 3. Цукровий порошок – 50 гр.
  • 4. Курячі яйця – 3 шт.
  • 5. Молоко – 500 мл
  • 6. Пшеничне борошно – 250 гр.
  • 7. Червона ікра – 200 гр.
  • 8. Сіль за смаком.

Рецепт приготування млинців з ікрою

У глибокій мисці змішайте цукровий пісок з яйцями, сіллю і половиною молока. Вміст миски потрібно збити за допомогою віночка. Повільно додайте борошно в тісто, постійно перемішуючи. Суміш залийте залишилися молоком і олією, і знову перемішайте. Тісто можна використовувати для випікання млинців. Кожен млинець доповнюйте однією чайною ложкою червоної ікри.

Оформлення млинці з червоною ікрою фото

  • 1. Найлегший спосіб подати млинці, так як робили в давнину. Млинці потрібно добре перемазати маслом і скласти в блюдце стопкою. На верхній млинець кладеться столова ложка ікри, а решта ікра подається в икорнице поруч. Гості самі можуть брати млинець і класти стільки ікри, скільки їм хочеться. При великій кількості на смажених млинців і червоної ікри – це буде чудовим варіантом подачі.
  • 2. Млинці рясно змазують маслом і складаються в трикутники. Потім їх потрібно викласти на тарілку по колу. У кожного млинчика відгинається куточок і в складку кладеться ікра. Для більш насиченого смаку можна додати ікру ще й під куточок. Млинці таять у роті, а мовою лопаються ікринки. Смакота!
  • 3. Варіант подачі для фуршетного столу.

Як загорнути, як подати млинці з ікрою

Для цього варіанту краще всього використовувати щільні млинці, які можна спекти без проблем. Їх можна подавати не тільки гарячими, оскільки головна роль віддається ікрі. Такі млинці чудово замінять різні канапе і тарталетки. Кожен млинець промащується не тільки олією, але і вершковим сиром, для підтримки форми. Млинці потрібно скрутити в трубочку і нарізати рулет у вигляді «барильце» приблизно по 4 сантиметри. «Бочонок» можна обв’язати за допомогою зеленого лука, а зверху покласти ложку ікри. Апетитна і гарна закуска порадує ваших гостей!

Дивіться і на інші рецепти млинців:

  • Заварні млинці.
  • Млинці на крохмалі.

Спробуйте нові рецепти:

Загрузка...