Млинці з м’ясом – покроковий рецепт з фото

Млинці, фаршировані м’ясом є однією з найпопулярніших закусок. Блінкі з солоною начинкою найкраще робити на пресноватом або солоному тесті. Дуже часто тісто робиться з борошна, молока, курячих яєць, цукрового піску і солі. Тісто виходить рідкуватим.
Найпопулярнішим видом м’ясної начинки є варене мяско, подрібнене м’ясорубкою, з смаженою ріпчастою цибулею. Деякі господині до цибулі додають морквинку. Для фарширування можна брати будь-який вид м’яса: говядинку, телятинку, баранинку, свининку та інше.

Млинці з м’ясом, рецепт з фото

Для значного скорочення часу готування, можна скористатися готовим м’ясним фаршем з магазину. Він всього лише обсмажується і додається до інших інгредієнтів. Надати м’ясу гостроту або пікантність можна з допомогою часничку, приправ і томат-пасти. Начинку можна розбавляти відварними яєчками, солоними огірочками, помідорками, тушкованої капусткою, фасолькой або горохом, сиром, грибками та іншими продуктами, придатними до м’яса.
Страву можна вживати в теплому вигляді або остившім. Воно може поливатися сметанкою, посипатися зеленню або сирком. Млинці можна робити у вигляді рулетиків або конвертів.