Млинці з шинкою і сиром – 7 рецептів, як приготувати

На сьогоднішній день таке блюдо, як млинці з шинкою і сиром, можна зустріти у багатьох країнах світу. Ну ще б! Ароматні, ситні, соковиті, вони не залишать байдужими навіть найвибагливіших людей.

Класичні фаршировані млинці з шинкою і сиром

Отже, щоб приготувати млинці по класичному рецепту вам знадобиться:

  • Збити яйця, додати цукру і солі, збивати до утворення піни. Налийте молока і, збиваючи, поступово додавайте борошно. Під кінець влийте рослинне масло і знову збийте. За консистенцією тісто має вийти, як кефір або рідка сметана.
  • Розігріту сковороду змажте маслом і вилийте на неї приблизно один ополоник тесту або трохи менше, залежно від розмірів вашої сковороди. Головне, щоб млинець вийшов тонким. Випікайте на середньому вогні, перевертаючи на кожну сторону по 2-3 хвилини.
  • Для начинки потрібно натерти сир великими шматочками, а шинку нарізати кубиками або соломкою. На середину млинця покладіть 1 ст. ложку сиру і стільки ж шинки. Загорніть до середини верхній і нижній краї млинця і поверніть його, як рулет. Готово! Апетитні млинці з шинкою і сиром можна подавати до столу.