Морквяний бісквіт – 7 простих рецептів пишного і смачного бісквіта

Морквяний бісквіт – приклад корисного, смачного і швидко готується десерту. Його можна моментально приготувати до чаю для неочікуваних гостей або просто порадувати своїх домочадців.

Класичний морквяний бісквіт

Час підготовки компонентів і приготування страви не займе більше години. Інгредієнти доступні кожній господині, а саме приготування простіше простого.

  • Подрібнити в блендері або натерти на дрібній тертці 250 гр. моркви.
  • У морквяну масу додати 150 гр. рослинного масла.
  • З’єднати і ретельно перемішати такі компоненти: 180 гр. цукру, щіпку солі, 1 ч. л. розпушувача, 250 гр. борошна (її потрібно заздалегідь просіяти). Кількість борошна потрібно буде регулювати.
  • Змішати морквяну і борошняну суміш. Сюди ж додати 3 збиті яйця і щіпку ваніліну. Можна додати подрібнені волоські горіхи.
  • Випікати торт при температурі 180°С близько 20 хвилин. Після того, як торт пропікся, через 15-20 хвилин витягнути його з духовки і з форми, остудити.

Розрізати бажано лише після того, як він повністю охолов. Можна розділити на дві частини і добре промазати їх кремом.