М’ясо по-албанськи зі свинини – 7 рецептів приготування

Оригінальний рецепт страви передбачає використання телятини. Однак м’ясо по-албанською з свинини виходить не менш смачним, відрізняючись соковитістю, ніжністю і ароматностью.

М’ясо по-албанськи зі свинини з крохмалем

Завдяки використанню крохмалю м’ясні оладки добре скріплюються, а смак виробів набуває делікатні нотки.

Для втілення рецепта в життя необхідні:

  • ½ Кг м’якоті;
  • велика цибулина;
  • 50 г крохмалю;
  • 50 мл майонезу;
  • 2 яйця;
  • сіль, спеції, соняшникову олію.

Спосіб приготування полягає у виконанні таких маніпуляцій:

  • Промита і обсушенная за допомогою паперових рушників м’якоть ріжеться дрібними шматочками, які швидко і добре зможуть просмажиться.
  • З м’ясом змішується подрібнена цибулина.
  • Далі вбивають яйця, додаються крохмаль і майонез.
  • М’ясна маса ретельно вимішується, солиться і приправляється.
  • Миска з фаршем відправляється в холодильник на 1-3 години.
  • При наявності часу фарш настоюється в холоді протягом ночі.
  • По закінченні вказаного часу з м’ясної маси за допомогою столової ложки формуються оладки, які обсмажуються на розігрітій олії з двох сторін.