Нагетси – 10 рецептів в домашніх умовах

У всьому світі полюбилась американське страва з шматочків курки в паніровці. Приготувати його можна в домашніх умовах. Залишається тільки підібрати рецепт нагетсів, щоб здивувати близьких хрусткою і соковитою закускою.

Класичні курячі нагетси

Класичні нагетси з курячої грудки в кляре готуються легко. З ними впорається навіть початківець кулінар.

Для приготування страви потрібно:

  • 450 мл рослинного масла;
  • 750 г філе курки;
  • 60 г борошна;
  • 160 г панірувальних сухарів;
  • 15 г солі;
  • мелений чорний перець;
  • 1 чайна ложка гранульованого часнику;
  • 3 яйця.

Рецепт:

  • Куряче філе миють, нарізають шматочками.
  • У мисці збивають яйця виделкою або вінчиком.
  • Борошно змішують з часником, перцем і сіллю.
  • У ємність насипають панірувальні сухарі.
  • Опускають кожен шматочок в борошно, а потім в яйце.
  • Після цього обвалюють філе в сухарях.
  • Такі маніпуляції проробляють з усіма шматочками і викладають їх на окреме блюдо.
  • У сотейник або глибоку сковороду наливають олію і розігрівають до бульбашок.
  • Кладуть в масло шматочки так, щоб вони не торкалися один до одного.
  • Обсмажують нагетси на середньому вогні близько 5 хвилин, поки вони не стануть золотистими.
  • Після їх виймають шумівкою і кладуть на паперовий рушник.

Коли жир повністю стече, блюдо подають на стіл разом з червоним або білим соусом.