Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Вибираючи новорічні страви для святкового меню, варто максимально задіяти свою фантазію. З такого приводу можна порадувати домашніх самими оригінальними і цікавими стравами. Важливо подбати не тільки про їх смакових якостях, а також про цікавому оформленні.

Класичний салат «Олів’є» в тарталетках

Інгредієнти:

  • 10 – 12 вафельних тарталеток;
  • 3 картоплини;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 1 маринований огірок;
  • 2 варених яйця;
  • 1 морква;
  • ½ Банки зеленого горошку (консерви);
  • 300 г вареної ковбаси;
  • класичний майонез;
  • сіль.

Приготування:

  • Окремо відварити коренеплоди. Остудити, очистити їх від шкірки. Порізати акуратними і приблизно однаковими за розміром кубиками.
  • За таким же принципом подрібнити маринований огірок, охолоджені яйця і варену ковбасу.
  • Все змішати. Додати горошок.
  • Посолити частування і заправити класичним майонезом. Закуска повинна вийти соковитою.

Готовий салат розкласти по мініатюрним вафельним тарталеткам.

Робити це потрібно безпосередньо перед подачею, щоб основи не розмокли.