Огірки по-корейськи – 6 найбільш смачних рецептів

На городі часто виростають величезні огірки, які мало хто любить вживати в їжу. Щоб знайти застосування багатому врожаю, пропонуємо приготувати салат з огірків по-корейськи. Закуска виходить незвичайною, смачною і ніхто з гостей не здогадається, що головний продукт – трохи пожовклі плоди огірків.

Огірки по-корейськи на зиму

При мінімальній кількості продуктів виходить дивовижна за смаковими якостями закуска, яка буде радувати до наступного дачного сезону. Приготувати огірки можна використовуючи плоди будь-якого розміру і ступеня зрілості.

Інгредієнти:

  • цукор – 130 г;
  • огірки – 1700 м;
  • червоний перець;
  • морква – 550 г;
  • соняшникова олія – 120 мл;
  • оцет – 120 мл (9%);
  • приправа для моркви по-корейськи – 12 м;
  • сіль – 55 г;
  • часник – 12 зубков.

Приготування:

  • У промитих огірків обрізати краю і шкірку. У переросли примірників видалити серцевину. Нарізати півкільцями.
  • Моркву натерти, використовуючи корейську тертку. Подрібнити часникові зубчики. Змішати з огірками.
  • Влити олію. Підсолити. Посипати приправою і цукром. Додати оцет. Перемішати. Настояти 5 годин.
  • Розкласти в ємності. Прикрити кришками. На дно каструлі покласти рушник. Розставити банки. Залити водою. Простерилізувати. Знадобиться 25 хвилин. Довше цього часу не стерилізують, інакше овочі придбають неапетитний вигляд.
  • Витягти банки. Закатати.

Щоб процес охолодження зимових заготовок йшов повільніше, вкривайте ємності зверху теплим пледом.