Оладки з гарбуза — 8 простих і смачних рецептів

Ніжні пишні оладки з гарбуза стануть прекрасним блюдом до сніданку, вечері або відмінним перекусом для всього сімейства. У процесі приготування допустимо використовувати баштанну культуру як в свіжому, так і в тушкованому або запеченому вигляді. Нижче наведено 8 кращих рецептів гарбузових оладок.

Базовий рецепт

Рум’яними і надзвичайно пишними виходить оладки на молочному дріжджовому тесті і гарбузовому пюре.

Для приготування потрібні такі компоненти:

  • 0,3 кг і гарбузової м’якоті;
  • яйце;
  • 0,55 л молока;
  • пакетик порошкових дріжджів об’ємом 30 м;
  • пшеничне борошно;
  • цукровий пісок із сіллю.

Як готувати класичні дріжджові оладки з гарбуза:

  • Робимо опару з половини склянки молока, солодкого піску і дріжджів, чекаємо появи пінки на поверхні.
  • Тушкуємо порізану на шматочки гарбуз під кришкою, потім подрібнюємо у блендері або протираємо крізь сито.
  • Збиваємо яйце з невеликою кількістю солі, з’єднуємо з опарою і помаранчевим пюре, доливаємо молоко і перемішуємо.
  • Підсипаємо борошно, формуючи в’язке тісто, і даємо йому відпочити перед смаженням не менше години.

Увага! Оскільки дріжджові оладки в процесі готування будуть збільшуватися в розмірах, викладати їх у сковорідку потрібно на деякій відстані один від одного.