Оладки з печінки яловичої – 7 рецептів

Оладки з яловичої печінки – відмінний варіант завуалювати не зовсім улюблений молодшими членами сім’ї, але такий корисний субпродукт. Зробити таке блюдо смачніше допоможуть різноманітні добавки. Наприклад, яловича печінка відмінно поєднується з грибами, овочами або навіть вершковим соусом.

Класичні оладки з яловичої печінки

Інгредієнти: 390 г субпродукту, сире яйце, 4 ст. л. борошна найвищого гатунку, 40 г сметани, сіль, приправи.

  • Печінка подрібнюється блендером або за допомогою інших кухонних помічників.
  • До м’яса вливається трохи збите яйце, додається жирна сметана.
  • Залишається засипати всі сухі компоненти. Можна використовувати будь-які пряні трави.
  • Після перемішування тісто порційно виливається на сковорідку з розігрітою олією.

Печінкові оладки смажаться з двох боків до рум’яності і викладаються на рушники з паперу, щоб позбавити страва від зайвого жиру.