Паста з лососем у вершковому соусі – 7 рецептів приготування

Паста з лососем у вершковому соусі чудово підійде для обіду, вона досить ситна, калорійна і дуже смачна. Готується страва швидко – близько 30 хвилин, і не вимагає багато інгредієнтів.

Класична паста з лососем у вершковому соусі

Вам знадобиться:

  • вершки – 0,3 л;
  • петрушка свіжа – 1 пучок;
  • лосось – 0,3 кг;
  • оливкова олія – 75 мл;
  • макаронні вироби – 0,3 кг;
  • часникові часточки – 3 шт.;
  • базилік.

Поетапне приготування:

  • У киплячу воду кинути трохи солі, перекласти спагетті і готувати протягом 10 хвилин.
  • Кришимо очищені часникові зубчики і кидаємо їх в розпечену сковороду.
  • Лосось розрізаємо на невеликі шматочки, подрібнюємо петрушку.
  • Після 4 хвилин готування часнику, прибираємо його зі сковороди. На його місце перекладаємо лосось і петрушку і обсмажуємо їх протягом 5 хвилин.
  • Після цього додаємо вершки і починаємо гасити, збавивши вогонь до мінімуму 15 хвилин.
  • Насипаємо сіль з прянощами, з’єднуємо приголомшливий рибний соус зі спагеті і перемішуємо. Приємного апетиту!