Піца з батона – 5 рецептів, як приготувати ліниву піцу в духовці на сковороді і в мікрохвильовці

Коли хочеться порадувати домашніх смачним, ситним блюдом, яке не потребує тривалого перебування на кухні, на допомогу завжди прийде піца з батона. Начинкою для цього ласощі можуть стати абсолютно будь-які продукти, так і способів обробки домашньої піци кілька. Розберемо кілька найпопулярніших і простих у виконанні рецептів.

Лінива піца з батона в духовці

Для приготування знадобиться наступний набір продуктів:

  • 1 батон;
  • 150 г копченої ковбаси;
  • 2 маринованих огірочка;
  • 1 помідор;
  • 2 яйця;
  • 100 г сиру;
  • 3 ст. л. майонезу.

Лінива піца готується дуже просто, так як не потрібно замішувати тісто – в якості основи прекрасно підійде звичайний батон або дріжджова булка.

А порядок виконання цієї страви такий:

  • Розрізати батон вздовж по горизонталі на дві половинки.
  • Вийняти за допомогою ножа або просто руками всю м’якоть, залишивши недоторканою скоринку.
  • Змастити обидві половини основи майонезом.
  • Натерти варені яйця і викласти в «хлібні човники».
  • Нарізати огірочки гуртками і відправити на яйця.
  • Далі викласти ковбасу, нарізану невеликими кубиками.
  • Помідор нарізати кружальцями і викласти поверх ковбаси.
  • Засипати батони з начинкою тертим сиром і відправити блюдо запікати при 180 градусах, поки сир повністю не розплавиться і не підрум’яниться.

Піца з батона в духовці готується дуже швидко, і з такою ж швидкістю зникає зі столу.