Піца з грибами та ковбасою – 7 рецептів, як приготувати смачну домашню піцу

Піца – справжній шедевр італійської кухні, який вже кілька десятиліть не втрачає своєї популярності. Сьогодні у нас на порядку денному – піца з грибами та ковбасою. Для рецепту згодиться будь-який якісний м’ясний продукт, а також гриби у свіжому, замороженому або маринованому вигляді.

Класична піца з ковбасою і грибами в духовці

Італійська піца підкорила весь світ, і сьогодні кожна господиня має свій рецепт приготування такого знаменитого страви. Ми пропонуємо спекти класичну піцу з ковбасою і грибами.

Інгредієнти:

  • півтори склянки борошна;
  • півсклянки води;
  • одне куряче яйце;
  • дві ложки олії;
  • по 80 г копченої і вареної ковбаси;
  • 80 г грибів;
  • дві ложки кетчупу;
  • 70 г сиру.

Спосіб приготування:

  • Щоб приготувати тонку основу для піци, потрібно в миску вилити воду (не холодну), додати туди щіпку солі, влити олію, вбити яйце і перемішуючи, поступово вводити борошно. Тісто прикриваємо і даємо йому час відпочити.
  • Тим часом підготуємо начинку. Беремо два види ковбаси і нарізаємо довільно (можна кубиками, а краще тонкою соломкою). Так само тонко подрібнюємо гриби, а сир просто пропускаємо через тертку.
  • На столі розкачуємо тісто, вирізаємо коло і перекладаємо його на деко, попередньо змастивши останній маслом. Обробляємо основу кетчупом і викладаємо начинку – спочатку ковбасу, потім гриби. Присипаємо все сиром.
  • Ставимо піцу вже в прогріту до 180 С духовку на чверть години. Замість вареної і копченої ковбаси допустимо використовувати шинку. Готова закуска теж виходить надзвичайно смачною.