Піца з ковбасою: 10 кращих рецептів

Піца з ковбасою є улюбленим блюдом як дорослих, так і дітей. Вона готується досить швидко і в неї можна додавати будь-які продукти, які є в холодильнику. Піца має багато рецептур приготування і її смак залежить від того, які інгредієнти в неї покласти. Використовуючи різні види ковбаси, можна фантазувати і змінювати свої кулінарні шедеври. Нижче будуть наведені різні, але найсмачніші рецепти з приготування піци з різними начинками.

Рецепт піци в духовці з ковбасою і сиром в домашніх умовах

Ковбаса і сир – це нерозлучні інгредієнти в приготуванні піци в будинку.

Необхідні інгредієнти:

  • 250 мг кефіру;
  • 120 г майонезу;
  • 2 шт яйця;
  • 210 г борошна;
  • 1/2 ч. л. соди (гашеної оцтом);
  • 3 г солі;
  • 220 г ковбаси;
  • 2 великих цибулини;
  • 3 помідори;
  • 250 гр голландського сиру;
  • спеції за смаком.

Приготування піци з ковбасою і сиром

Перемішати кефір із содою, і залишить на 15 хвилин. В цей час необхідно ретельно збити яйця з майонезом і сіллю. Після чого з’єднати яєчну суміш з кефіром, додати борошно і добре вимісити. Тісто потрібно викласти у форму для випікання.

Ковбасу і цибулю нарізати шматочками і злегка обсмажити на сковорідці. Помідори необхідно порізати півкільцями. Сир подрібнити. Підсмажене ковбасу потрібно укласти на тісто. Нагорі, розмістити шар помідорів і рясно присипати сирної стружкою. Випікати піцу 20 хвилин при 180 °C.

Домашня піца з ковбасою і грибами

Спекти піцу своїми руками абсолютно нескладне заняття. Головне, щоб тісто було тонким і хрустким. У цьому рецепті наведено опис піци в діаметрі близько 30 сантиметрів.

Необхідні інгредієнти:

  • 480 г борошна;
  • 210 г холодної води;
  • 68 мл соняшникової олії;
  • одна порція сухих дріжджів;
  • 7 г кам’яної солі;
  • 350 г грибів;
  • 260 г шинки;
  • 220 г моцарели;
  • 3 середніх помідора;
  • одна цибулина;
  • 90 г томатного соусу.

У воду покласти цукор, сіль, дріжджі, масло і все ретельно змішати. Потім потроху досипати борошна і вимішувати тісто. Почекати 40 хвилин, щоб тісто збільшилося в об’ємі.

У цей час потрібно зайнятися приготуванням начинки. Гриби порізати слайсами і посмажити їх з цибулею. Томати порізати кільцями, а шинку порізати брусочками. Сир подрібнити. Тісто розкачати. Основу помазати соусом і розмістити підсмажені гриби з цибулею. Наверх викласти ковбасу, а потім помідори і засипати сиром. Випікати піцу необхідно при 200°C, поки не розплавиться сир і не утворюється красива рум’яна кірочка.

Дивіться також:  Піца Маргарита – 5 рецептів приготування італійської піци

Піца з ковбасою і помідорами

Приготування піци з помідорами є правильним рішенням в жаркий час року, коли особливо не хочеться їсти. Піца завжди буде смачним і ситним перекусом, від якого не відмовиться ніхто.

Інгредієнти, які знадобляться:

  • 170 мл кип’яченої води;
  • 36 г олії (соняшникової);
  • 7 г дріжджів гранульованих;
  • 4 г солі;
  • 40 г майонезу;
  • 35 г томатної пасти;
  • 3 штуки великих помідорів;
  • ковбаса (за бажанням);
  • 210 г сиру.

У теплій воді необхідно розчинити дріжджі, сіль, воду і масло. Все добре перемішати і з’єднати з борошном. Тісто треба розкачати колом і викласти на деко, дати йому ще 5 хвилин настоятися.

Зробити соус, перемішавши ретельно майонез і кетчуп. Ковбасу з помідорами порізати кубиками. Твердий сир подрібнити. Основу піци необхідно змастити соусом. Потім викладається шар ковбаси і помідорів. Зверху все засипається твердим сиром. Піч піцу при температурі 200 °C до готовності.

Рецепт домашньої піци з ковбасою і огірками

Поєднання піци з соленными або маринованими огірками — досить незвичайне рішення. Проте яскраво виражений смак хрустких огірочків і неповторний аромат тіста з різними інгредієнтами нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти, які необхідні:

  • 1/4 кг борошна;
  • 125 г води;
  • 1 упаковка гранульованих дріжджів;
  • 0,5 ст. л. солі;
  • 36 г соняшникової або кукурудзяної олії;
  • 3 середніх маринованих або солоних огірка;
  • 320 г ковбаси (за смаком);
  • одна цибулина;
  • 200 г моцарелла;
  • 70 г аджики;
  • 36 г майонезу.

Необхідно у воді об’єднати: дріжджі, цукор, сіль і масло. Потроху додаючи борошно, замісить тісто.

Ковбасу, огірки та цибулю треба порізати слайсами. Сир порізати пластинами. Тісто покласти на деко. Піцу необхідно помазати майонезом, а потім аджикою. Покласти огірки і ковбасу, зверху рясно присипати сиром. Піч в духовці, розігрітій до температури близько 200 °C.

Рецепт приготування в духовці піци з різними видами ковбас (варена, копчена)

Неповторний смак піци надає її начинка. Поєднання декількох ковбас з додаванням болгарського перцю і зелені — прекрасний букет смаків, який подарує це італійське блюдо.

Дивіться також:  Швидка піца на сковороді за 10 хвилин – 8 рецептів приготування

Продукти, які необхідні:

  • 300 мг води;
  • 50 г масла рослинного;
  • сіль за смаком;
  • 1/4 пачки мокрих дріжджів;
  • 150 г мисливських ковбасок;
  • 250 г ковбаси (вареної);
  • 310 г російського сиру або сулугуні;
  • 2 томата;
  • 2 болгарського перцю;
  • зелень;
  • 40 г майонезу;
  • 60 г кетчупу.

У воді з’єднати дріжджі, масло, потім додати сіль і цукор, після цього все перемішати. Тісто перенести в холодне місце на 20 хвилин. Ковбасу, помідори і перець порізати кільцями. Сир подрібнити.

Розкатане тісто викладають на деко. Піцу потрібно промазати соусом з майонезу і кетчупу. Викласти ковбасу, томати і перець. Все засипати сиром і зеленню. Пекти при 200 °С до готовності.

Топ 5 найбільш смачних рецептів домашньої піци з копченою ковбасою

Рецепт №1. Італійська піца з ковбасою. Класика

Інгредієнти, які потрібні:

  • 300 г води;
  • пачка гранульованих дріжджів;
  • 1/2 кг борошна;
  • 50 р олії рафінованої;
  • сіль;
  • 3 томата;
  • зелений болгарський перець;
  • 250 грам твердого сиру;
  • 250 г салямі;
  • 40 гр кетчупу.

З’єднати воду з дріжджами і маслом, посолити розчин. Все перемішати і потроху додавати борошно, щоб замісити пружне тісто. Почекати 30 хвилин, щоб тісто відпочило.

Ковбасу з помідорами порізати кільцями. Перець подрібнити соломкою. Сир порізати пластинками. Тісто потрібно акуратно розтягувати руками, а потім викласти на форму. Основу коржа піци помазати кетчупом. Викласти ковбасу, перець і помідори. Верх рясно засипати подрібненим сиром. Піч 15 хвилин при 180 °C.
Ще один варіант італійської піци з ковбасою у відео.

Рецепт №2. Піца з грибами і салямі

Продукти:

  • 250 мг води;
  • 300 г борошна;
  • 17 мл олії соняшникової;
  • 3 г цукру і кам’яної солі;
  • пачка сухих дріжджів;
  • 80 г кетчупу;
  • 1/4 кг грибів;
  • 250 г ковбасних виробів;
  • 1 томат;
  • 150 грам сиру моцарелли;
  • щіпка орегано.

У воду треба покласти сухі дріжджі, цукор, сіль і масло. Ретельно все перемішати і вимішувати тісто. Почекати 20 хв, щоб тісто відлежалося.

Гриби нарізати слайсами, а салямі і помідори — кільцями. Сир подрібнити. Обсмажити цибулю з печерицями на сковорідці. Тісто акуратно треба розкачувати, а потім викласти на деко. Корж для піци перемазати томатним соусом і викласти всі інгредієнти. Зверху присипати сиром. Випікайте при температурі 180 °C приблизно 1/4 години.

Дивіться також:  Гавайська піца – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт №3. Піца з ковбасою і томатами

Продукти:

  • 750 р борошна;
  • 230 мг води;
  • 2 шт. курячих яйця;
  • сіль;
  • 68 мл олії рафінованої;
  • 11г гранульованих дріжджів;
  • 320 г моцарелла;
  • 350 г ковбасних виробів;
  • 300 г печериць;
  • 3 томата;
  • цибуля біла ріпчаста;
  • 2 ст. л. кетчупу;
  • зелень для прикраси.

Пшеничне борошно потрібно перемішати з сухими дріжджами, потім влити рослинне масло, не забудьте цукор і сіль. Потрібно також влити воду і вбити яйця. Замісити дріжджове тісто і почекати близько 60 хвилин — воно збільшиться в об’ємі.

Гриби порізати пластинами, цибулю і помідори кільцями. Сир подрібнити. Цибуля пересмажити з печерицями. При бажанні цибулю можна не використовувати, а гриби попередньо термічно не обробляти. Досить гриби дуже тонко порізати слайсами — так піца буде менш жирна і смак грибів буде більш насичений. Розкачати тонко тісто викладайте його на деко і промазывайте кетчупом для соковитості піци. Потім треба викласти гриби, салямі, помідори і сир. Зверху все посипати зеленню. Піч близько півгодини при температурі нагрівання духовки 180 – 200 °C.

Рецепт №4. Проста піца з ковбасою

Продукти:

  • 250 г покупного дріжджового тіста або будь-якого тесту з вищенаведених рецептів;
  • 40 г томат. пасти;
  • 250г папероні;
  • 300 г сиру;
  • 180г маслин.

Дріжджове тісто розкачати і покрити його соусом. Шинку нарізати скибочками і викласти на основу піци. Потім додати маслини. Зверху присипати сиром і пекти до повного приготування.

Рецепт №5. Оригінальна піца з ковбасою

Продукти:

  • 125 г води;
  • 1,5 ст. борошна;
  • 100 г сиру;
  • 75 мл ростить. масла;
  • 80 г пасти з томатів;
  • 200 г ковбаси;
  • 7 г соди;
  • 1/2 ч. л звичайної солі;
  • орегано і мелений перець.

Пшеничне борошно з’єднати з розпушувачем, посолити, додати краще відразу оливкову олію, а потім і воду. Вимішуйте м’яке тісто і дайте йому 10 хвилин постояти. Потім тонко розкачайте тісто, викладіть його в форму. Підготовлену основу для піци змастіть соусом і присипте сиром, наверх покладіть нарізану тонкими шматочками ковбасу і посипати приправами. Випікати це блюдо слід при високій температурі (200 градусів) до повного приготування.