Піца з креветками – 8 рецептів приготування в домашніх умовах

Смачну піцу з креветками можна спробувати не тільки в дорогому ресторані, але і в домашніх умовах, приготувавши її самостійно. Тісто для такої випічки можна брати будь – підійде навіть листкове. Вже готовий магазинний продукт значно полегшить завдання господині.

Піца з креветками і вершковим соусом

Інгредієнти:

  • півкіло готового дріжджового тіста;
  • 40 г жирного масла;
  • 1 неповний стакан жирних вершків;
  • 250 – 300 г маленьких креветок;
  • 150 г кульок моцарелли;
  • 2 щіпки італійських трав;
  • 1 ст. л. борошна;
  • сіль;
  • 1 часникова часточка;
  • 1 щіпка чорного кунжуту.

Приготування:

  • Борошно висипати на суху чавунну сковороду. При постійному помішуванні обсмажити до золотистого відтінку.
  • Додати до борошна всі вершкове масло. Смажити разом 30 секунд.
  • Влити вершки. Довести суміш до кипіння. Посолити, всипати сухі трави, додати розім’яту часник. Варити соус 2 – 3 хвилини
  • Креветки зварить до повної готовності, почистити. Сирні кульки розрізати навпіл.
  • Сформувати з тіста основу для піци круглої форми. Щедро промазати її вершковим соусом.
  • Зверху викласти креветки, сирні шматочки.
  • Присипати начинку чорним кунжутом.

Запікати піцу не більше чверті години в духовці при середній температурі.