Піца з печерицями – 7 рецептів приготування

Піца з печерицями – найкраще блюдо для перекусу. Ніжна начинка з грибами і сиром надає їй м’якості, від якого страва тане в роті. Крім грибів, страву можна додати будь-які продукти, ковбасу, сир, м’ясо, овочі.

Класична грибна піца з печерицями

Вам знадобиться:

  • два помідора;
  • одне яйце;
  • сіль – 6 г;
  • два види ковбаси – 600 г;
  • пісне масло – 30 мл;
  • борошно – 480 м;
  • упаковка печериць;
  • майонезний соус – 0,2 кг;
  • щіпка чорного перцю;
  • сир – 0,2 кг;
  • кетчуп з томатів – 90 г;
  • сода – 5 р.

Поетапне приготування:

  • На чисту стільницю через сито насипати гіркою борошно.
  • В чашечку з содою наливаємо трохи оцту. Суміш з’єднайте зі збитим яйцем, теплою водою. Отриману масу виливаємо на вершину гірки з борошна і формуємо тісто.
  • Промиті почищені гриби рубаємо на скибочки і готуємо до рум’яного кольору на сковороді з маслом.
  • На брусочки шаткуємо варену ковбасу, копчену на кружечки.
  • Змішуємо майонез з кетчупом. Виходить соус – викладаємо в нього обидва види порізаної ковбаси.
  • Помідори шаткуємо тонкими кільцями.
  • Як тільки всі продукти для начинки виявляться готові – дістаємо з холодильника шар тіста.
  • Формуємо з нього тонку корж і заповнюємо нею деко, формуючи невисокі бортики.
  • Розподіляємо по пласту тесту ковбасу з соусом.
  • Зверху висипаємо гриби, на них – помідори, подрібнений на тертці сир.
  • Насипаємо трохи перцю і продовжуємо приготування, підігрів духовку до 200 градусів 35 хвилин.
Загрузка...

З додаванням в начинку ковбаси

 

Сама класна піца виходить, якщо в ній об’єднати овочі, гриби та м’ясні продукти, а подрібнений сир дає яству дивну золотисту скориночку.

Компоненти рецепту:

  • щіпка солі;
  • маслини – 50 г;
  • борошно – 330 г;
  • печериці – 200 г;
  • рафінована олія – 50 мл;
  • цукор – 15 г;
  • ковбаса салямі – 60 г;
  • вода – 140 мл;
  • сир – 0,1 кг;
  • кетчуп 50 г;
  • дріжджі – 20 р.
Спробуйте також:  Як приготувати рибу під маринадом – 7 дуже смачних рецептів

Як готується піца з печерицями, ковбасою і сиром:

  • З’єднуємо в глибокій ємності цукор, дріжджі і сіль.
  • Наливаємо туди підігріту воду і чекаємо розчинення дріжджів, вливаємо рафінована олія.
  • Додаємо подрібнену в ситі борошно і робимо тісто. Сминаем його в кому і залишаємо на кухні на годину.
  • Тісто розкачайте, так, щоб воно містилося на ваш лист.
  • Тонкий пласт обробляємо кетчупом.
  • Маслини шаткуємо на колечка, помідори – на кружечки, гриби невеликими скибочками, салямі – кружечками.
  • Першим шаром в кетчуп викладається салямі, за нею – гриби, помідори, маслини по черзі.
  • Заздалегідь обробляємо на тертці сир і насипаємо його на начинку.
  • Готуємо ласощі 15 хвилин при максимальній температурі духовки.

Готуємо з помідорами

Що потрібно взяти:

Начинка:

  • сир – 35 г;
  • томати – 100 г;
  • майонез – 30 г;
  • печериці – 100 г;
  • томатний соус – 40 р.

Тісто:

  • тепла вода – 130 мл;
  • борошно – 0,31 кг;
  • щіпка солі;
  • цукор – 25 г;
  • дріжджі – 7 г;
  • рафінована олія – 40 мл

Як зробити піцу з печерицями і помідорами:

  • В чашку з теплою водою насипаємо цукор і дріжджі, дочекатися, поки на поверхні утворюється піна.
  • Вливаємо олію, додаємо сіль, борошно, замішуємо тісто і прибираємо його під рушник на півгодини.
  • Гриби розрізаємо на невеликі пластини і відправляємо смажитися до появи золотистої скоринки.
  • Шматок сиру обробляємо за допомогою терки.
  • Ще раз розминаємо грудку тіста з додаванням невеликої кількості борошна і формуємо тонкий коржик.
  • Її ми змащуємо кетчупом і розподіляємо по кетчупу підсмажені гриби.
  • Зверху розподіляємо кружечки помідорів і подрібнений молочний сир.
  • Залишилося додати майонез, зробивши по поверхні піци сіточку.
  • Чекаємо, поки духовка розжариться до 220 градусів і запікаємо ніжне блюдо 10 хвилин.

Піца з куркою і печерицями

Список інгредієнтів:

Для начинки:

  • приправи – орегано, паприка, базилік, перець – по 1 щіпці;
  • моцарелла – 0,1 кг;
  • кетчуп 50 г;
  • половина курячої грудки;
  • сіль – за смаком;
  • шість печериць;
  • вершки – 40 мл;
Спробуйте також:  Маринад для курки з соєвим соусом – 8 рецептів

Для основи:

  • щіпка дріжджів;
  • вода – 0,15 л;
  • борошно – 280 м;
  • сіль – 10 г;
  • ложка олії;
  • цукровий пісок – 8 р.

Алгоритм дій:

  • Прогріваємо воду до теплого стану. Виливаємо її в глибокий посуд і додаємо цукор, дріжджі і сіль. Наливаємо ложку рафінованої олії та крізь сито додаємо борошно.
  • Готове тісто залишаємо на 40 хвилин підніматися.
  • Промите куряче м’ясо розрізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо при додаванні прянощів протягом 12 хвилин.
  • Коли м’ясо покриється рум’яною скоринкою, виймаємо його з сковороди.
  • У комбайні перемелюємо шматок моцарелли.
  • Промиті гриби кришимо на пластинки довжиною 3 див.
  • Охолоджену птицю ще раз ріжемо ножем на дрібні шматочки.
  • Ставимо в духовку режим розігріву, шкали встановлюємо на позначці 200 градусів.
  • З грудки тіста розкачуємо тонку пластину і перекладаємо її на деко.
  • Обробляємо поверхню тіста кетчупом, заливаємо вершками і по черзі розподіляємо куряче м’ясо, гриби, сир. Можна додати ще трохи спецій.
  • Відправляємо це пишність в духовку на 15 хвилин.

З консервованими грибами

Склад рецепта:

Тісто:

  • яйце – 2 шт.;
  • масло рослинного виду – 140 мл;
  • борошно – 320 г;
  • молоко – 0,2 л;

Начинка:

  • кетчуп – 0,15 кг;
  • ковбаса – 0,1 кг;
  • помідори – 2 шт.;
  • оливки – 20 г;
  • сир – 0,15 кг;
  • печериці мариновані – 0,1 кг.

Покрокова інструкція:

  • З продуктів основи для піци формуємо тісто, залишаємо його в стороні на 15 хвилин.
  • Розкачуємо тісто в корж, обробляємо його рафінованим маслом і кетчупом.
  • Розподіляємо по кетчупу половину подрібненого на тертці сиру.
  • Викладаємо брусочки маринованих грибів, кружечки помідорів, кільця маслин.
  • Поверхня страви засипаємо залишилися сиром і готуємо в духовці, прогрітій до температури 180 градусів 15 хвилин.
Спробуйте також:  Запіканка з макаронів в духовці - 9 смачних рецептів

Швидкий рецепт на сковороді

 

Вам знадобиться:

  • сметана – 0,1 кг;
  • борошно біла – 225 г;
  • печериці – 120 г;
  • яйце – 2 шт.;
  • сир – 45 г;
  • майонез – 90 г;
  • помідори – 2 шт.

Як приготувати піцу з грибами:

  • Для тіста з’єднуємо сирі курячі яйця, сметану, борошно і майонез. Все перемішуємо ложкою.
  • Вийшло полужидкое тісто переливаємо на сковороду, попередньо розігрівши її.
  • Довільними шматочками шаткуємо помиті гриби, томати, ковбасу.
  • Викладаємо ці інгредієнти зверху на основу для піци в сковороді.
  • Обробляємо на тертці сир і засипаємо їм начинку.
  • Починаємо приготування і чекаємо розплавлення сиру. Тепер можна вимикати плиту і розрізати хрустку ніжну піцу на шматочки.

З болгарським перцем

Необхідні продукти:

  • банку маслин;
  • молоко – 0,2 л;
  • цибуля – 2 шт.;
  • цукор – 16 г;
  • два яйця;
  • два болгарських перцю;
  • борошно пшеничного ґатунку – 0,6 кг;
  • сир – 0,25 кг;
  • щіпка солі;
  • дріжджі – 6 м;
  • кетчуп 50 г;
  • рафінована олія – 50 мл;
  • шість печериць;
  • майонез – 40 г;
  • ковбаса копчена – 0,25 кг;
  • спеції за смаком;
  • пучок свіжої зелені.

Алгоритм дій:

  • У теплому молоці розчиняємо дріжджі. Додаємо окремо збиті яйця, цукор, борошно, сіль, рафінована олія, формуємо м’яке тісто. Даємо йому піднятися, прибравши в сторону на 40 хвилин.
  • Ділимо його на дві половинки. Першу розминаємо в тонкий коржик і розстилаємо по дну дека. Не забудьте сформувати маленькі бортики.
  • Гриби кришимо пластинками, ковбасу – кубиками, солодкий перець, маслини і цибулю – кружальцями.
  • Підготовлені продукти викладаємо в будь-якому порядку на пласт тіста.
  • Верх страви змащуємо майонезом і насипаємо подрібнений в кухонному комбайні сир.
  • З цієї кількості тіста і інгредієнтів виходить дві піци.

Готуємо в духовій шафі 25 хвилин. Страва має покритися блискучою рум’яною скоринкою. Приємного апетиту!

 

Загрузка...