Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих – 7 рецептів

Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих не займе багато часу. При використанні молодої капусти, начинку можна додавати в пиріг в сирому вигляді. Якщо в наявність старий овоч, доведеться провести додатково теплову обробку.

Заливний пиріг з капустою на кефірі

З чого зробити:

  • 0,2 кг капусти;
  • 3 склянки борошна;
  • 0,3 л кефіру;
  • яйця курячі – 2 штуки;
  • масло вершкове – півтори столові ложки;
  • 3 г соди;
  • пакетик мускатного горіха;
  • сіль.

Заливний пиріг з капустою:

  • Частина масла нагріти в сковороді. Капусту подрібнити і підсмажити в закритій сковороді. Насипати сіль і мускатний горіх.
  • Спінити кефір з яйцями, додати борошно з сіллю і содою. Зробити рівномірний складу.
  • Капусту розподілити на промасленому деку. Зверху вилити тісто.
  • Готувати в духовці, прогрітій на 200 С до золотистої скоринки. Перевірити, проткнув дерев’яною паличкою.