Пишні оладки з кабачків – 6 рецептів

У сезон молодих кабачків оладки з них стають дуже популярним блюдом. І це не дивно, адже воно просте, смачне і бюджетне. Готуються дуже швидко оладки з кабачків. Рецепт пишних оладок можна вибрати із запропонованих нижче варіантів.

Як приготувати пишні оладки з кабачків?

В якості основи для пишних кабачкового оладок можна взяти нежирний кефір. Досить застосувати 120 мл молочного продукту. Також буде потрібно: 40 г цукру, яйце, пару середніх кабачків, половину чайної ложки соди, 3 ст. л. борошна, олію, сіль.

  • Кефір заздалегідь злегка підігрівається і добре перемішується з содою.
  • Кабачки, очищені від шкірки, натираються на тертці з середніми отворами, змішуються з дрібкою солі і цукру.
  • У кефір, який встиг погасити соду, вбивається яйце.
  • Дві суміші з’єднуються.
  • Залишилося всипати в тісто борошно і ретельно перемішати. Воно повинно вийти досить густим.
  • Блюдо смажиться в невеликій кількості олії.
  • У процесі приготування форма буде ставати пишною прямо на очах.