Рецепт бісквіта в мультиварці

Завдяки новим технологіям приготувати бісквіт під силу самому починаючому кулінару. Бісквіти, приготовані, в мультиварці виходять дуже м’якими і ароматними, з цієї причини воно прийдуть по смаку всім без винятку. Класичний бісквіт в мультиварці. Такий бісквіт чудово підійде для приготування різноманітних тортів і тістечок.

 

 

Як приготувати бісквіт в мультиварці

 
Інгредієнти для приготування бісквіта в мультиварці:
– 4 великих яйця;
– 1 склянка борошна;
– ванілін;
– 100 грам цукру;

 
Покрокове приготування бісквіта

 
1. До початку приготування, необхідно за годину до готування дістати з холодильника яйця. При збиванні вони повинні бути кімнатної температури, тільки в такому випадку бісквіт вийде вдалим.
2. Готуємо мультиварку для випічки. Для цього змащуємо дно мультиварки будь-яким маслом.
3. Просіваємо борошно з ваніліном через сито кілька разів. Робиться це для того щоб борошно збагатилася киснем.
4. Розбиваємо яйця в глибоку миску, білки від жовтків відокремлювати не потрібно. Насипаємо туди цукор і добре! все збиваємо. Краще і зручніше це робити за допомогою міксера.
5. Після того як яєчна суміш придбала пишну і пінну масу, додаємо туди просіяне борошно з ваніліном – поступово. Розмішувати дерев’яною лопаткою, за годинниковою стрілкою.
6. Тепер отриману масу акуратно вливаємо в каструлю. І печемо при температурі 150 градусів. Для кожної мультиварки час випікання – індивідуально. Зазвичай вистачає 40 хвилин для повного приготування бісквіта.
7. Готовий бісквіт витягуємо з мультиварки і даємо йому охолонути приблизно кілька годин. Приємного апетиту!

 

Шоколадний бісквіт в мультиварці

 

 

Шоколадні бісквіти є кулінарними витворами, з яких виходять чудові шоколадні торти та десерти.

 
Продукти необхідні для шоколадного бісквіта в мультиварці:

Дивіться також:  Ребра яловичі покроковий рецепт в духовці

 

– молоко 200мл;
– какао-порошок-4 ст. л.;
– цукор 100грам;
– рослинна олія 150мл;
– ванілін;
– борошно 400грамм;
– яйця 4 штуки;
– розпушувач 1 ст. л.

 
Метод приготування шоколадного бісквіта в мультиварці
1. Збиваємо за допомогою міксера, приблизно 10 хвилин масу, складену з яєць і цукру.
2. Додаємо туди молоко і масло, все перемішуємо.
3. Після того як вся змішана маса, додаємо туди залишилися інгредієнти. Замішуємо тісто.
4. Змащуємо дно мультиварки будь-яким маслом і заливаємо туди наше тісто.
5. Випікаємо шоколадний бісквіт приблизно 80 хвилин, на режимі “випічка”.
6. Готовий бісквіт акуратно виймаємо з мультиварки і остуджуємо.

 
Приємного апетиту!