Рецепт пирога з рибною консервою з фото

Рибний пиріг готується швидко і дуже ситним. Варіацій його приготування безліч. Всі вони відрізняються за видом використовуваного тіста, начинки, але головне, що їх об’єднує — це рибна консерва. Це полегшує приготування, так як не потрібно витрачати час на попереднє приготування сирої риби. У цій статті ви дізнаєтеся кілька нескладних рецептів рибного пирога з консервою.

Тісто для пирога з рибною консервою

Для пирога з рибою є кілька варіантів тесту. Одні вимагають більшого часу в приготуванні і кількості інгредієнтів, інші готуються всього за кілька хвилин і для них використовуються мінімум продуктів, які завжди є вдома.

Для швидкого приготування смачного тіста під пиріг знадобиться:

  • майонез 250 гр
  • 4 яйця
  • 4 ст. ложок борошна
  • 1 столова ложка розпушувача
  • пучок кропу

Як приготувати:

Яйця збити до стану густої піни. Поступово додати майонез, борошно і розпушувач. Збивати до однорідного стану, без грудочок. Кріп дрібно порубати і ввести в тісто в тісто. Підсолити і перемішати. Тісто готове, залишилося приготувати бажану начинку і випекти пиріг. На підготовку тесту необхідно всього 10-15 хвилин.

Пиріг з рибною консервою на кефірі

Цей заливний пиріг з рибною консервою легко готується на швидку руку.

Час приготування: 1 годину
Кількість порцій: 5 штук

Необхідні продукти:

  • 200 мл кефіру
  • 50 гр майонезу
  • 3 яйця
  • 300 гр борошна
  • 1/2 ч. ложки соди
  • 2 банки улюблених рибних консервів
  • 1 головка цибулі

Як приготувати пиріг:

Збити яйця до утворення пінки. Влити кефір і майонез, ще раз збити. Потім ввести муку. Добре збити і залишити на кілька хвилин. Далі додати соду. Залишити тісто на деякий час в сторону.
Готуємо начинку: рибні консерви подрібнити виделкою, обсмажити з мелкорубленным цибулею 5 хвилин на гарячій сковороді.
Більшу частину тіста вилити в підготовлену форму для випікання, розташувати начинку, вилити залишки тіста. В розігрітій духовці готувати 40-60 хвилин на 200 градусів.

Пиріг з рибною консервою і картоплею

Пиріг з рибними консервами в поєднанні з картоплею виходить дуже м’яким, ситним та смачним. Підійде для обіду або вечері.

Час приготування: 1 годину
Кількість порцій: 6 штук

Необхідні продукти:

  • 3 яйця С1
  • ½ Ложки солі
  • 200 гр майонезу
  • 250 гр кефіру
  • 300 гр просіяного борошна
  • ½ Чайної ложки соди

Начинка:

  • 6 середніх картоплин
  • 2 банки будь-яких рибних консервів
  • 1 середня цибулина

Як приготувати:

Яйця і сіль збити, поступово ввести інші інгредієнти. Далі приготувати начинку: картоплю нарізати тонкими кружальцями, з консервів злити масло і розім’яти виделкою, нарізати дрібно цибулю.
У форму вилити частину тіста, половину картоплі, рибу, цибулю і залишився картоплю шарами. Вилити залишки тіста і відправити в духовку на 45 хвилин при 190 градусах. Готовність визначати за рум’яної скоринки.

Спробуйте нові рецепти:

Загрузка...