Загрузка...

Рецепт рулету з листкового тіста з картоплею

На порядку денному зимові свята і з цієї нагоди хочеться приготувати що-небудь суто зимовий ситне і в духовці. Листкове тісто це смачно, рулет з картоплею – теж. Однак готувати листкове тісто – заняття не для ледачих. Ми не пишемо рецепти для ледачих, однак для тих, у кого немає часу або бажання годинами возитися на кухні, пропонуємо:

Рулет з листкового тіста з картоплею варіант на швидку руку

 

Інгредієнти:

  • упаковка листкового тіста;
  • 05, кг. картоплі;
  • 350г. шампіньйонів;
  • часник пару зубчиків;
  • цибуля – пів цибулини;
  • сухі трави приправи 2-3 щіпки;
  • сіль, кетчуп, майонез, базилік за смаком.

Приготування

Розморозити тісто, розкачати його тонким шаром, потім змастити тонким шаром майонезу і кетчупу. Притрусити сухими травами приправами. Відварити картоплю, потовкти, розкласти по всій поверхні тіста шарами таким чином підготовлений картоплю, попередньо подрібнений і обсмажену цибулю, січені попередньо гриби, посолити.

Зубчики часнику нарізати вздовж і викласти доріжкою. Потім з цього ж кінця починаємо загорнути рулет. Щільно загортаємо.

Викладаємо нову верству листя свіжого базиліка і продовжуємо загортати.

Прошарків базиліка робимо кілька.

Добре защипати тісто по всій довжині. Нарізати шматками, товщина яких близько 1,5 2 див.

Потім викласти на пергамент, змастити молоком і посипати сухими приправами.

Випікати протягом 30-35 хв. при температурі близько 190-200 градусів.

Приємного апетиту!

Спробуйте також:  Як приготувати капкейки з райдужним кремом
Загрузка...