Рецепт сирного чізкейку з фото

Коли справа доходить до приготування смачних десертів вибір серед рецептів просто величезний. Іноді важко вибрати підходящий для себе. Але якщо ви зупините свій погляд на сирному чізкейк, ви не прогадаєте. Він неймовірно смачний, корисний з ніжним ароматом. Спробувавши один раз, його незабутній смак залишиться у вашій пам’яті надовго, і ви будете знову і знову готувати цей вишуканий десерт. Сьогодні ми дізнаємося, як приготувати сирний чізкейк в домашніх умовах, як класичний, так і чізкейк з фруктами, а також про кращих добавках і підливах до нього. Також ви можете звернути увагу на шикарний рецепт сливового пирога.

Як приготувати чізкейк сирний?

Час приготування: 80 хвилин
Кількість порцій: 12

Чізкейк сирний можна готувати на всі випадки життя. Підійде для будь-якого свята малюка, дорослого або ж просто для гостей.

 

Рецепт сирного чізкейку

 

Інгредієнти:

  • 400 г печива,
  • 150 г вершкового масла,
  • 800 г сиру (бажано 15 % жирності),
  • 120 г вершків (20 % жирності),
  • 200 г цукру,
  • 3 шт. яєць курячих,
  • 1 упаковку ванільного цукру,
  • за смаком можна додати ванілін,
  • сметану (20 % жирності).
  • Також за смаком можна додати малину або інші ягоди.

 

Покроковий рецепт сирного чізкейку

1. Дані інгредієнти, призначені для невеликої форми діаметром 23 див Чізкейк сирний виходить високий і красивий.
2. Для початку нам потрібно подрібнити печиво з допомогою блендера. У результаті повинна вийти крихта.
3. Далі в окремій посудині потрібно розтопити вершкове масло. Зробити це можна на плиті або в мікрохвильовій печі. Цей процес займе не більше 45 секунд. Залишаємо масло трохи охолонути.
4. Потім беремо форму і ретельно застеляємо дно пергаментним папером. Її краю не варто обрізати до потрібної форми. Так буде легше витягнути готовий чізкейк. Бортики чіпати не потрібно, вони, як правило, ніколи не пригорають.
5. Переходимо до розтопленого вершкового масла. Виливаємо його в ємність з печивом. Потім гарненько перемішуємо.
6. Після чого потрібно рівномірним шаром викласти отриману суміш у форму і заповнюючи її краю. Дно повинно бути не більше 1 см, а бортики 5 – 6 мм.
Духовку слід включити на 170 градусів. А нашу основу для торта ставимо в холодильник, щоб вона трохи охолола.
7. Приступаємо до смачної начинки з сиру. Рекомендується брати сир не зернистий. Він краще перетвориться в потрібну нам кремоподібну масу. Сир треба перетерти через сито або блендером. Звичайно, з допомогою блендера це буде набагато швидше, близько 4 хвилин. Повинна вийти однорідна маса.
8. Коли вийшла маса потрібної консистенції, слід додати вершки і ще трохи збити блендером. З’являється ніжна текстура сиру.
9. Наступним етапом приготування є додавання 3 курячих яєць, 200 г цукру, ванілін для запаху. Всі інгредієнти знову перетираємо блендером. Слід стежити, щоб сир не набрався багато повітря. Для цього потрібно не виймати часто блендер з маси під час його роботи.
10. Підходимо до завершальних етапах. Виймаємо з холодильника застиглу основу і заповнюємо її сирною масою.
11. Ставимо в духовку 70 градусів для запікання на 50 хвилин. Не рекомендується відкривати духовку під час запікання сирного чізкейку, Так як він може, не вийде.
12. Поки наш торт запікається можна збити сметану з цукром до однорідної маси.
13. після того як минуло 50 хвилин вийняти чізкейк з духовки і залити збитою сметаною і відправити його знову запікатися ще на 7 хвилин збільшуючи температуру до 200 градусів.
12. Останнім етапом приготування, є виймання сирного чізкейк з духовки, посипати малиною або іншими ягодами і поставити в холодильник на всю ніч. Вранці наш торт готовий!

Чізкейк сирний з фруктами

 

Приготуйте фруктовий сирний чізкейк з таких компонентів:
Для основи візьміть:

  • – 3 яйця;
  • – 2/3 склянки цукрової пудри і борошна;
  • – 2 столові ложки рослинного масла і какао.

 

Для сирного шару потрібно взяти:

  • – 9% сир 500 р;
  • – 2 яйця;
  • – 2 столові ложки цукру;
  • – ванілін і лікер (1 столова ложка) за смаком.

Для фруктового (яблучного) шару приготуйте наступні продукти:

  • – яблука 800 г;
  • – 2 столові ложки цукру;
  • – 3 столові ложки води;
  • – 1 чайну ложку кориці;
  • – 1 столову ложку желатину.

 

Порцій вийде – 8, час приготування сирного чізкейку – 80 хвилин.

Як приготувати сирний чізкейк з яблуками:

  • Першим ділом будемо готувати основу для чізкейку. Яйця збийте з цукровою пудрою, до появи пухирчастої маси. Окремо змішайте борошно з какао і поступово всипайте в яєчну суміш. Добре розмішайте.
  • Прогрійте Духовку до 180 градусів. У підготовлену форму вилийте отримане тісто і випікайте близько 15 хвилин.
  • Тепер займіться приготуванням сирного шару. Сир збиваємо з цукром, яйцями і лікером. Скористайтеся блендером, тоді маса вийде більш однорідною.
  • Випечену бісквітну основу дістаньте з духовки і викладайте зверху сирну масу. Знову ставимо запікатися на 40 хвилин при температурі 160 градусів.
  • У яблук обчистите шкірку і видаліть насіння. Подрібніть на маленькі шматочки. Посипте корицею, залийте водою і поставте на вогонь для розм’якшення яблук. В цей час желатин потрібно розвести в половині склянки прохолодної води і настоюйте півгодини.
  • М’які яблука перебити в пюре і остудіть. Дістаньте бісквіт з сирним шаром і дайте охолонути. У нього повинні бути рум’яні боки, а серединка ще не пропеченная.
  • Желатин підігріваємо і додаємо до яблучного пюре, розмішуємо. Тепер покрийте яблучним пюре сирний шар і добре розрівняйте. Помістіть чізкейк в холодильник для застигання.
  •  

    Подавайте до будь-яких гарячих напоїв, можна полити рідким шоколадом або фруктовим сиропом.

    Зверніть увагу на рецепт пирога Яблучні Троянди і Яблучний пиріг в мультиварці.

    Спробуйте нові рецепти:

    Загрузка...