Рецепт сирного крему. Швидко і смачно.

Один з видів крему, що використовується в кондитерському виробництві – сирний крем. Вся його принадність полягає в тому, що сирний крем можна використовувати для прикраси бісквітних тортів, тістечок з зефіру або печива, можна використовувати його і як самостійний десерт.

 

Сирний крем. Рецепти

У цій статті розглянемо процес приготування сирного крему, торта з зефіру з сирним кремом і юмбриков з заварного тіста.

Інгредієнти для приготування сирного крему:

  • сир – 500 гр.
  • цукор – 300 гр.,
  • вершкове олія – 350 гр.,
  • цедра лимона – 5 гр.,
  • ванілін – 2 гр.

Приготування сирного крему

  • Сир будь-якої жирності протерти руками через сито.
  • У чашу міксера покласти вершкове масло, цукор і збивати на середній швидкості дочиста. потім, не вимикаючи міксера, додати протертий сир і збивати ще декілька хвилин до збільшення об’єму та пишності крему.
  • Сирний крем можна подавати як самостійний десерт. Для цього красиво укласти його по креманкам, прикрасити малиною або полуницею, а можна посипати подрібненими горішками.
  •