Рецепт торта на Новий Рік 2016 з фото

Який торт спекти на Новий Рік Мавпи, задаємося ми не пустим питанням. Сьогодні ми постараємося на нього відповісти – пропонуємо рецепт приготування по-справжньому святкового варіанту.

Торти – шоколадні, фруктові, сметанні…

Нескладний рецепт яблучно-сметанного торта на Новий Рік 2016:

Торт яблучно-сметанний

 

 

Час приготування – близько 1,5 годин, розрахований на 6-8 порцій.

Для приготування цього торта нам потрібно випекти три коржі.

 

 

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 шт.;
  • Цукор – 1,5 склянки;
  • Кефір і сметана в рівних кількостях – також півтори склянки;
  • Борошно – півтори склянки;
  • Харчова сода – на кінчику чайної ложки;
  • Сіль – щіпка;
  • Ваніль – щіпка або ж пару пакетиків ваніліну.

 

Приготування коржів

Яйця збити з цукром і ваніллю – ваніліном до білого кольору, додати половину кефірно-сметанної суміші, всипати, поступово помішуючи, борошно, ретельно розмішати, щоб не було грудочок, додати решту кефірно-сметанную рідина.
Додати харчову соду, щіпку солі, перемішати ще раз – тісто готове.
Потім розділити його на три рівні частини, випікати до готовності, три коржі, кожен з яких, трохи остудивши, слід розділити ще надвоє.

 

 

Крем, інгредієнти

  • Сметана – близько 0,75 літра;
  • Цукор – близько пів ст.
  • Яблука – близько 0,5 кіло або ж 5-6 стиглих, рум’яних, ароматних яблук.