Рецепти десертів на Новий Рік 2016

Що б приготувати на Новий Рік? Чим порадувати себе і близьких?

Пропонуємо Вашій увазі прості і цілком доступні рецепти десертів – тортів та інших смачних блюд до чаю. Прості і при цьому дуже смачні торти та десерти на будь-який смак до Нового Року мавпи 2016.

Торт з ягідною начинкою Ягідний бриз

 

Для приготування цього нескладного тортика нам знадобляться:

Для тіста

  • • Яйця – 2 шт.;
  • • Цукор – 1 скл.;
  • • Сир – близько 300 м;
  • • Свіже злив. масло – приблизно 200 м;
  • • Харчова сода – 1 ч. ложка.
  •  

     

    Для крему

  • • 0,5 літра молока
  • • Жовтки яєць – 2 шт.;
  • • Близько пів скл. цукру;
  • • 4 повні ст. ложки борошна;
  • • Свіже злив. олія – 200 г;
  • • Ваніль – на кінчику ложки, щоб не гірчить, або 2-3 пакетика ваніліну
  • • Горіхи – 5-6 штук.
  •  

     

    Для глазурі

  • • Смородинове варення або малиновий джем – близько 150 м;
  • • Свіже злив. масло – 100 г;
  • • Молоко – пару столових ложок гарячого молока;
  • За бажанням можна додати свіжі ягоди.
  •  

     

    Приготування тіста

    Сир грунтовно розтерти зі свіжим вершковим маслом, додати збиті з цукром яйця, перемішати, потім всипати борошно – стільки, скільки вбере в себе тісто, розділити на 6 частин, спекти коржі.

     

    Крем

    У гарячому молоці розтопити вершкове масло, додати жовтки, збиті з цукром і ваніліном, і борошно, довести, помішуючи, щоб жовтки розподілилися в кремі рівномірно, до кипіння.

    Варити до загустіння, потім додати горіхи і зняти з вогню.

     

    Глазур

    Розтопити свіже вершкове масло, додати пару ложок гарячого молока, варення, довести, помішуючи, до кипіння.

    Також Ви можете замість варення використати свіжі ягоди – вишню, смородину, малину, полуницю і т. п., розтерши їх з цукром.

     

     

    Приготування, безпосередньо, торта

    Перемазати коржі слід в рівних кількостях кремом, зверху прикрасити глазур’ю, за бажанням прикрасити ягодами, горіхами, збитими вершками власного приготування.

    Як варіант – приготування торта не з ягідної, а з цитрусовою, або ж виноградної, фруктової глазур’ю.

    Торт готовий! Приємного апетиту!

     

    Ну, а тепер – рецепт приготування збитих вершків

    Для приготування нам знадобляться:

  • • Вершки -20% жирності – близько 00,5 літра;
  • • Цукор – близько 150 р.
  •  

     

    Рецепт досить простий і доступний, все, що Вам знадобиться – запастися терпінням при відсутності міксера, якщо ж міксер у Вас в наявності, процес приготування і зовсім не займе багато часу і не складе праці.

     

    Вершки охолодити, збити віночком або міксером до стану густої піни, потім, поступово всипаючи цукор, продовжувати збивати, всипати все кількість цукру, збивати до загустіння.

    Вершки готові! Приємного апетиту!

     

    Рецепти десертів на Новий Рік

     

    Ви можете прикрасити таким варіантом збитих вершків, домашнього приготування не тільки представлений в даному варіанті приготування торт, але і будь-фруктово-ягідний салат, та й взагалі, будь-який десерт – вершки – продукт досить універсальний і поєднується за смаком практично з усіма десертами та тортами.

     

    Ну і, оскільки мова пішла про вершках і десертах, які з ними поєднуються – Рецепт досить простого і доступного в приготуванні, але при цьому дуже і дуже смачного фруктового салату!

     

    Фруктовий салат асорті

    Нам знадобляться:

  • • Фрукти – яблука – 5-6, виноград – кілька великих стиглих гронок, або будь-які інші, які є в наявності;
  • • Цитрусові – стиглі, соковиті, яскраві мандарини, апельсини – 5-6 шт., або грейпфрут;
  • • Банани – 1 шт.
  •  

     

    Фрукти помити, очистити, нарізати скибочками, розкласти порційно по келихах або піали.

    Зверху прикрасити збитими вершками – приголомшливо смачний вишуканий і при цьому досить нескладний у приготуванні десерт готовий!

    Приємного апетиту!

     

    Залишайтеся з нами, з нами смачно і корисно – на нашому сайті Ви можете знайти багато рецептів приготування смачних, корисних і при цьому доступних страв!

    Спробуйте нові рецепти:

    Загрузка...