Рецепти кремів для бісквіта з фото

Серед безлічі різних тортів, бісквітний торт з кремом залишається найулюбленішим.Рецепт приготування бісквіта не зазнавав змін, він залишається практично незмінним. А ось крем, можна вибрати різний, залежно від кулінарних уподобань і бажання. для бісквітних тортів підходять вершковий крем заварний, білковий крем із згущеним молоком. Отже, розглянемо рецепти кремів для бісквіта в кожному конкретному варіанті.

 

Вершковий крем для бісквіта

 

Мабуть, найпоширеніший наповнювач..

Інгредієнти вершкового крему:

  • масло вершкове -210 гр.,
  • молоко – 110 мл,
  • яйця -1 шт,
  • цукор – 1 ст.,
  • лікер – 35 мл,
  • ванілін – на кінчику ножа.

Приготування вершкового крему для бісквіта

 

  • Яйце збити, змішати з цукром, влити молоко і проварити кілька хвилин.
  • Розм’якшене вершкове масло розтерти і маленькими порціями вводити в крем молочну суміш, лікер і ванілін. Збивати міксером або виделкою до тих пір, поки крем не загусне.
  • якщо ви хочете шоколадний крем, то можна під час приготування молочної суміші додати трохи какао, розведеного водою.
  • Малиновий Крем для бісквіта

     

    Інгредієнти для малинового крему:

    • вершки 30% жирності – 1 ст.,
    • малина – 120 гр.,
    • желатин – 10 гр.,
    • цукрова пудра – 150 гр.

     

    Приготування малинового крему

  • Підготовлену малину розім’яти. Можна використовувати для крему заморожені ягоди..
  • Всипати в малинове пюре цукрову пудру і гарненько перемішати.
  • Розвести желатин, як зазначено в інструкції на упаковці.
  • Процідити вершки в будь-який посуд, поставити ємність з вершками в тазик з льодом і збити міксером в міцну піну.
  • У збиті вершки викласти протерту малину і тонкою цівкою влити теплий желатин. Крем добре перемішати і поставити в холодильник.
  • Білковий заварний крем для бісквіта

     

    Крем відмінно підходить для прикраси бісквітних тортів, начинки для еклер, використовується як самостійний десерт, прикрашені тертим шоколадом або горіхами.

    Дивіться також:  Скумбрія, запечена в духовці

    Інгредієнти для заварного білкового крему:

    • яйця – 4 шт.,
    • цукор – 250 гр.,
    • лимонна кислота – щіпка,
    • вода – 80 мл

     

    Приготування заварного білкового крему

  • Відокремити яєчний білок від жовтка.
  • Розділити цукор навпіл. З однієї з частин цукру, залитої водою, передбаченої рецептурою, лимонної кислоти зварити сироп.
  • У чашу міксера викласти білки і збити їх в міцну піну, потім додати маленькими порціями цукор і продовжувати збивання.
  • Трохи вливати в крем цукровий сироп і продовжувати збивати до утворення міцного крему.
  • Крем готовий і його можна використовувати.