Рецепти кремів для бісквіта з фото

Серед безлічі різних тортів, бісквітний торт з кремом залишається найулюбленішим.Рецепт приготування бісквіта не зазнавав змін, він залишається практично незмінним. А ось крем, можна вибрати різний, залежно від кулінарних уподобань і бажання. для бісквітних тортів підходять вершковий крем заварний, білковий крем із згущеним молоком. Отже, розглянемо рецепти кремів для бісквіта в кожному конкретному варіанті.

 

Вершковий крем для бісквіта

 

Мабуть, найпоширеніший наповнювач..

Інгредієнти вершкового крему:

  • масло вершкове -210 гр.,
  • молоко – 110 мл,
  • яйця -1 шт,
  • цукор – 1 ст.,
  • лікер – 35 мл,
  • ванілін – на кінчику ножа.

Приготування вершкового крему для бісквіта

 

  • Яйце збити, змішати з цукром, влити молоко і проварити кілька хвилин.
  • Розм’якшене вершкове масло розтерти і маленькими порціями вводити в крем молочну суміш, лікер і ванілін. Збивати міксером або виделкою до тих пір, поки крем не загусне.
  • якщо ви хочете шоколадний крем, то можна під час приготування молочної суміші додати трохи какао, розведеного водою.