Рибна солянка – шість рецептів приготування в домашніх умовах

Справжня рибна солянка — це справді витвір кулінарного мистецтва з досить дорогими, і вишуканими інгредієнтами. Це смачне, корисне блюдо може стати прикрасою святкового столу. А на повсякденне меню можна використовувати більш простий набір продуктів для сільської солянки. Але все одно смачно, спробуйте!

Принципи солянки

Є декілька відмітних ознак солянки. Адже вона не піца, куди можна покласти всі залишки з холодильника. Рибна солянка — це свої закони.

Назвемо деякі:

  • Якщо вірити авторам куховарської книги Генису і Вайлю, солянка, повинна бути з осетриною. Інакше це рибний суп, а не солянка, стверджували вони.
  • Будь-яка солянка (з риби, м’яса або грибів) завжди постійна продуктах — це огірки, лимон, томат та інші компоненти.
  • Страва не буде дешевим, тому що потрібно неабиякий шматок осетрини і ще якийсь риби благородних кровей, краще червоною. Плюс дрібної рибки для бульйону, як годиться з кулінарного законом.