Рибні котлети з тріски – 8 дуже смачних рецептів!

М’ясо тріски володіє великою кількістю корисних речовин, що містять тваринний білок і має низьку калорійність. Тому господині вважають за краще використовувати філе тріски як основу будь-яких страв. Спробуйте приготувати за рецептами рибні котлети з тріски. Вийде дуже смачно, ніжно і вишукано.

Рибні котлети з тріски — класичний рецепт

Рибні котлети за цим рецептом виходять дуже м’які, ніжні. До них можна подавати будь-гарнір.

Список компонентів:

  • Філе — 0,5 кг;
  • Білий батон — 0,2 кг;
  • 1 цибуля;
  • 2 яйця;
  • Манна крупа — 0,05 кг;
  • Перець мелений і сіль за смаком.

Процес приготування:

  • Перший крок — філе. Його промити і просушити, прокрутити в м’ясорубці, при цьому використовувати велику решітку. У рибну масу насипати сіль і перець.
  • Нашаткувати почищену цибулину дрібними шматочками і покришити в м’ясо тріски.
  • Працюємо над хлібом. Його шматочки обмочити в молоко, потім вичавити.
  • Окремо розбити яйця одне за іншим в посуд, посипати яєчну масу манкою і перемішати разом з шматочками батона. Утворену суміш вилити до фаршу і все перемішати.
  • З основи зліпити котлетки і перекладіть на сковороду. Дочекайтеся, поки обидві сторони стануть коричневого відтінку.