Рулет із курячого філе – 15 рецептів, як приготувати

Соковитий рулет із курячого філе – прекрасний спосіб оригінально подати до обіду птицю. Таким чином навіть з сухуватого філе вдасться приготувати ніжне і м’яке частування. Рецепти курячого рулету можна нескінченно вдосконалювати, пробуючи все нові варіанти начинки.

Рулет із курячого філе з грибами

Інгредієнти:

  • 450 г дрібно порізаних печериць;
  • 150 г тертого напівтвердого сиру;
  • 3 великі курячі грудки;
  • сіль і мелений перець;
  • рослинне масло.

Приготування:

  • Кожну грудку акуратно розрізати на дві частини. Спочатку натерти сіллю і перцем, а потім добре відбити.
  • Цибулю обсмажити з шматочками грибів до розм’якшення двох компонентів.
  • В зажарку всипати сир і посолити за смаком.
  • Начинку загорнути в підготовлене м’ясо, скрутивши щільні рулети. Обв’язати їх нитками, щоб конструкції не розпадалися під час термічної обробки.
  • Обсмажити рулети з курячого філе з грибною начинкою на розпеченому маслі з кожного боку, поки на них не з’явиться хрустка скоринка.