Рулет з лаваша з сьомгою — 9 рецептів

Ніжний рулет з лаваша з сьомгою – не бюджетна, але приголомшливо смачна закуска. Основу для нього можна приготувати самостійно або ж купити в магазині. Відмінним доповненням для рулету стануть сири різних видів і овочі.

Простий рулет з лаваша з сьомгою і маслом

Інгредієнти 300 г слабосоленої сьомги: ½ пачки вершкового масла, тонкий широкий лаваш.

  • Риба ріжеться крупно і відправляється в блендер.
  • Туди ж додається заздалегідь розм’якшене вершкове масло.
  • Інгредієнти перебиваються до однорідності.
  • Вийшла паста наноситься на лаваш.

Акуратно згорнути рулет. Сильно пережимати його не потрібно, щоб начинка не вилазила назовні.

Нарізати такий рулет добре гострим широким ножем, змоченим у воді з лимонним соком.

Готуємо з плавленим сиром

Склад компонентів на 300 грам слабосоленої сьомги: 2 великих лаваша, «ванна» плавленого сиру, огірок, пучок свіжого кропу.

  • Перший лаваш щедро змащується сиром.
  • Зверху нього розкладаються тонкі брусочки свіжого огірка. Якщо заздалегідь позбавити його від шкірки, то закуска вийде особливо ніжною.
  • Перший шар покривається залишилися лавашем, який так само змащується плавленим сиром.
  • По ньому розподіляються скибочки слабосоленої риби і розсипається подрібнений свіжий кріп.
  • Згортається щільний рулет.

Вийшла закуска з плавленим сиром добре охолоджується і нарізається дуже гострим ножем. Зверху рулет можна прикрасити на свій розсуд. Наприклад, половинками черрі.