Рулет зі скумбрії – 8 шалених рецептів

Рулет зі скумбрії – незвичайна і смачна закуска, яка напевно сподобається навіть тим, хто не дуже любить цю рибу.

Класичний простий рулет зі скумбрії зі спеціями

Гарний рецепт, не вимагає великої кількості інгредієнтів. Підійде для будь-якого випадку.

Необхідні продукти:

  • чотири штуки філе скумбрії;
  • перець чорний мелений, сіль, мускатний горіх – за смаком;
  • ложка солі.

Процес приготування:

  • Філе добре промиваємо, підсушуємо з допомогою паперових серветок і обсипаємо сумішшю приправ разом з подрібненим часником.
  • Тепер акуратно скачуємо все в тугий рулет, щільно загорнути у харчову плівку або пергаментом і прибираємо в холод приблизно на 5 годин, після чого ще на добу в морозилку.

З яйцем і морквою

Рулет зі скумбрії з яйцем і морквою виходить просто приголомшливий.

Необхідні продукти:

  • два яйця;
  • близько 20 грам желатину;
  • філе скумбрії;
  • дві моркви;
  • спеції на свій смак.

Процес приготування:

  • Цей рулет зі скумбрії з желатином почнемо готувати з риби. Якщо у вас тушка, то її необхідно обробити, якщо філе, то промити, трохи підсушити.
  • Потім прямо на нього всипаємо вказану кількість желатину, додати сіль і інші приправи за своїм бажанням.
  • Яйця і моркву відварити до готовності, зазвичай йде близько 10 хвилин після початку кипіння води.
  • Готову моркву натираємо і укладаємо на одну половинку філе, зверху підуть яйця, розрізані на частини.
  • Прикриваємо всі другим шматком риби, обмотуємо харчовою плівкою, а потім ще й ниткою. Можна зробити кілька проколів зубочисткою.
  • Те, що вийшло, варимо 20 хвилин, даємо трохи охолонути і прибираємо в холодильник на кілька годин.