Салат із стручкової квасолею – 8 дуже смачних рецептів

Як відомо, стручкова квасоля – це всього лише недозрілі боби. Тим не менш, завдяки своїм унікальним властивостям, вони дуже часто використовуються в кулінарії для приготування різних страв. Серед них провідне місце займає саме салат із стручкової квасолею, і сьогодні відомо більше ста різних варіантів його приготування.

Простий і дуже смачний салат із стручкової квасолею

Прихильникам здорового харчування обов’язково сподобається цей дуже корисний і одночасно низькокалорійний салат із стручкової квасолею.

Для його приготування необхідно взяти:

  • 2 середніх помідора;
  • 400 грам замороженої квасолі (в стручках);
  • 15 грам столового оцту;
  • 3 зубчики часнику;
  • сіль;
  • 50 грам соняшникової олії;
  • свіжу зелень;
  • цукор;
  • мелений перець.

Готується така страва дуже швидко:

  • Закип’ятити в каструлі воду.
  • Опустити в неї заморожену квасолю, посолити і варити 7 хвилин.
  • Відкинути стручки на друшляк і остудити.
  • Приготувати заправку. Для цього з’єднати масло з оцтом, а потім додати подрібнений часник, спеції і перемішати.
  • Свіжі томати нарізати великими часточками.
  • Викласти їх в салатник разом з теплими стручками квасолі.
  • Полити продукти приготовленої заправкою і перемішати.

Такий салат можна приготувати в будь-який час року. А якщо під руками раптом не виявиться томатів, то їх легко замінити маринованими або солоними огірками.