Салат кавунова часточка – 7 рецептів

Якщо у вас виникають сумніви, яку приготувати закуску для святкового столу, зверніть свою увагу на салат кавунова часточка. Своїм зовнішнім виглядом він схожий на яскравий, соковитий шматочок кавуна, а його смак змусить приходити ваших гостей знову і знову.

Салат кавунова часточка з куркою — покроковий рецепт

Основні інгредієнти:

  • Куряче м’ясо-філе — 0,3 кг;
  • Сир — 0,1 кг;
  • Пів банки маслин;
  • Один середній огірок;
  • Майонез за смаком;
  • Два помідори.

Покрокове приготування:

  • Підготувати куряче філе, відваривши і порізавши на маленькі шматочки. Покласти в салатницю.
  • Сир розтерти на тертці і розділити на дві частини. Одна піде всередину салату, а інша буде добре виглядати в якості прикраси.
  • Маслини порізати у вигляді кілець і так само скласти в посуд до інших інгредієнтів.
  • Полити зверху майонез і змішати всі компоненти, можна додати спеції, якщо вони вам до смаку.
  • Суміш інгредієнтів викласти на плоскій тарілці у вигляді часточки кавуна.
  • Обробляємо помідори очищаємо і нарізаємо на шматочки. Викладаємо на основну масу салату. Стежте, щоб помідори повністю закрили собою всі інші компоненти. Це наша червона кавунова м’якоть.
  • Поряд з шматочками помідорів засипати тертий сир, утворюючи півколо.
  • Огірок очистити від шкірки і натерти на тертці. Він піде другим півколом після сиру. Це зелена шкірка кавуна.
  • Залишилися маслини з баночки розрізати на дві часточки. І викласти на червону м’якоть. Вони кавунові насіннячка.