Салат з цвітної капусти – 8 рецептів приготування

Коли тільки кольорова капуста з’явилася в нашій країні, вона коштувала дуже дорого. Її могли дозволити собі тільки заможні люди. У наш час цей овоч можна купити в будь-якому магазині за доступною ціною. Найпоширеніша страва – салат з цвітної капусти. Є маса варіантів приготування, найвдаліші вивчайте в нашій добірці.

Салат з цвітної капусти та брокколі

Корисне, вітамінне блюдо виходить дуже смачним.

Інгредієнти:

  • брокколі – 210 г;
  • сіль;
  • капуста цвітна – 210 г;
  • соус соєвий – 1 ст. ложка;
  • перець чорний;
  • паприка;
  • цибуля – 110 г ріпчаста;
  • зелень – 23 г;
  • часниковий порошок;
  • цибулевий порошок;
  • майонез – 110 мл

Приготування:

  • Нашаткувати цибулину. Для приготування використовуйте півкільця.
  • Подрібнити брокколі.
  • Нарізати на шматки цвітну капусту.
  • Перемішати овочі.
  • Майонез залити соєвим соусом.
  • Посипати цибульним порошком і часниковим.
  • Приправити перцем.
  • Присипати зеленню сушеної.
  • Присолити. Розмішати.
  • Заправити отриманою сумішшю овочі. Перемішати.