Салат з язиком – 15 рецептів смачного приготування в домашніх умовах

Залат з язиком яловичим або свинячим є дуже простою у виконанні закускою, прекрасно поєднуючись з різними продуктами, що дозволяє розширити список можливих варіантів страв. В якості заправки легко може використовуватися майонез, сметана та інші соуси залежно від конкретного рецепту і смакових уподобань кулінара.

Листковий салат з вареного свинячого язика

Апетитний салат, який завдяки незвичайному поєднанню язика з маринованою цибулею, буде гідно оцінений всіма членами сім’ї.

Для створення кулінарної страви з 300 г субпродукту беруться:

  • яйце – 4 шт.;
  • сир – 150 г;
  • моркву і цибулю – по 1 шт.;
  • огірки (марін.) – 2 шт.;
  • майонез і сіль – за смаком.

Салат з вареним свинячим язиком готується так:

  • Яйця, моркву і язик відварюють до готовності.
  • Подрібнену цибулю маринується у водному розчині з оцтом, сіллю і цукровим піском.
  • Першим шаром викладаються скибочки субпродукту, змішані з цибулею, після чого вони перемазуються майонезній прошарком.
  • Субпродукт покривається другим шаром з натертих яєць, який також перемазывается майонезним продуктом.
  • Третій шар являє собою суміш тертої моркви і подрібнених огірків.
  • У фіналі салат покривається сирної стружкою.