Салат з індичкою – 10 найбільш смачних рецептів

Індичка – дуже смачне, корисне і низькокалорійне м’ясо, придатне для приготування гарячих і холодних страв. Воно відмінно гармонують з безліччю продуктів і тому часто використовується при створенні святкових і щоденних закусок. Щоб порадувати сім’ю і гостей оригінальним і ситним частуванням, можна зробити салат з індичкою, який припаде до смаку всім любителям хорошої кухні.

Теплий салат з індичкою

Для приготування соковитого і красивого салату з индюшиным м’ясом необхідно підібрати свіжі та якісні інгредієнти, а під час процесу враховувати їх температуру і форму нарізки.

До складу теплою закуски входять стиглі овочі, зелень, спеції, які прекрасно поєднуються з індичкою і надають страві яскравий, насичений смак.

Необхідні компоненти:

  • м’ясо індика – 0,3 кг;
  • два огірка;
  • великий помідор;
  • один болгарський перець (жовтий);
  • зелена квасоля – 120 г;
  • листя салату – 4 шт.;
  • петрушка, зелена цибуля – 70 г;
  • мелений перець, велика сіль – на свій смак.

Готуємо:

  • М’ясо вимити, порізати брусочками і обсмажити близько десяти хвилин на сковороді з олією. Потім додати стручки квасолі, посолити і тушкувати ще сім хвилин.
  • Огірки і помідори сполоснути водою, потім нашаткувати кубиками. Болгарський перець очистити від насіння і порізати вузькими смужками.
  • Скласти підготовлені овочі в об’ємну чашу, після чого додати порвані на шматочки листя салату і подрібнену зелень.
  • Всі інгредієнти перемішати, потім присолити, заправити оливковою олією і меленим перцем.

Подавати теплий салат з індичкою слід порційно: спочатку викласти на тарілки суміш з овочів, а зверху – м’ясо, обсмажене з квасолею.