Салат з капустою і копченою ковбасою – 7 рецептів приготування

Досвідчена господиня завжди знає, як урізноманітнити щоденний раціон своєї родини. Для цього їй достатньо, наприклад, приготувати соковитий і надзвичайно смачний салат з капустою і копченою ковбасою. У страви є десятки самих різних варіацій. Щоб догодити домочадцям, треба тільки підібрати потрібний набір компонентів. В якості наочного прикладу пропонуємо найбільш цікаві рецепти.

Простий салат зі свіжою капустою і копченою ковбасою

Почати можна з найпростішого салату з капустою і копченою ковбасою.

Щоб його зробити, знадобиться всього 5 інгредієнтів:

  • 300 грам капусти;
  • 200 грам будь-копченої ковбаски;
  • 3 зубчики часнику;
  • 100 грам будь-якого майонезу;
  • щіпка солі;
  • 3 гілочки петрушки.

На приготування такої страви йде не більше чверті години. Треба лише:

  • Капусту крупно нашаткувати, а потім злегка пом’яти руками (для соковитості).
  • Ковбасу очистити від оболонки і нарізати кубиками.
  • Зелень порубати довільно.
  • Часник пропустити через часникодавку.
  • Всі компоненти зібрати в мисці, посолити і заправити їх майонезом.

Такий салатик добре подавати до гарячих страв або просто їсти його з хлібом. У кулінарних книгах цей рецепт значиться, як салат «Ніжність».