Салат з консервованої квасолею – 9 рецептів приготування

Якщо набридли звичні закуски і є бажання нагодувати гостей смачним і корисним стравою, то салат з консервованої квасолею – найкраще рішення. Це поживна страва багата вітамінами і швидке в приготуванні. У цій статті зібрані різні смачні салати з додаванням квасолі.

Салат з квасолею і сухариками

Цей салат хороше рішення, якщо треба швидко організувати святковий стіл. Готується просто супер і виходить смачно. Для приготування використовуйте квасоля, яка консервирована у власному соку.

Інгредієнти:

  • перець чорний;
  • ковбаса копчена – 130 г;
  • майонез – 3 ст. ложки;
  • квасоля – 120 г;
  • петрушка – 3 гілочки;
  • сухарі – 25 г;
  • салат – 3 аркуша;
  • огірок солоний – 2 шт.

Приготування:

  • Огірочки порізати. За формою знадобиться соломка.
  • Порвати листя салату.
  • Ковбасу нашаткувати. Потрібна соломка.
  • Злити сік з квасолі.
  • Порубати петрушку.
  • Всі підготовлені інгредієнти помістити в салатницю.
  • Посипати перцем.
  • Влити майонез.
  • Додати сіль.
  • Перемішати. Сухарики додавати порційно в кожну тарілку. Якщо помістити сухарики в салат заздалегідь, то вони розм’якнуть і страва буде зіпсовано.

З червоною консервованої квасолею

Салат з червоною квасолею – це корисне блюдо, яке підходить для щоденного харчування.

Інгредієнти:

  • червона консервована квасоля – банку;
  • яловичина – 330 г;
  • сухарики – 120 г;
  • майонез – 100 г;
  • сіль;
  • огірок маринований – 330 р.

Приготування:

  • Помістити яловичину у воду. Відварити. Витратити необхідно не менше години.
  • Злити воду. М’яса дати охолонути. Нарізати. Для приготування потрібні кубики.
  • Огірочки порізати. Знадобляться брусочки.
  • Закинути підготовлені продукти в ємність.
  • Злити рідину з банки. Квасоля перекласти до решти інгредієнтів.
  • Залити майонез.
  • Підсолити.
  • Перемішати.
  • Перед подачею посипати сухариками.

З куркою

Салат з квасолею та куркою виходить легким і поживним. Це корисне блюдо підходить для всієї родини, навіть діти з задоволенням будуть їсти цей салатик.

Дивіться також:  Салат цезар з куркою – 10 рецептів приготування в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • кукурудза консервована – 420 г;
  • часник – 5 зубків;
  • петрушка;
  • сіль;
  • філе куряче – 330 г;
  • йогурт – 220 г натурального;
  • квасоля консервована – 220 г;
  • огірок маринований – 3 шт.;
  • сир – 170 г твердого.

Приготування:

  • Почистити головки часничку. Натерти.
  • Помістити в каструльку м’ясо.
  • Зварити філе. Злити воду.
  • Остудити.
  • Порубати. Необхідно щоб вийшли кубики.
  • Огірочки порізати кубиками.
  • Злити воду з кукурудзи й квасолі.
  • Порізати сир. Потрібна соломка.
  • Нашаткувати петрушку.
  • Помістити продукти в салатник.
  • Влити йогурт.
  • Підсолити. Перемішати.

Салат з білої квасолі

Салат з білою квасолею містить масу корисних речовин. Квасоля ідеально може поєднуватися з різними продуктами. Дуже смачно виходить з горіхами і яйцями.

Інгредієнти:

  • яйце – 2 курячих;
  • сіль;
  • майонез;
  • горіх – 2 ст. ложки волоського;
  • спеції;
  • сухарі – 100 г готових;
  • квасоля – банку білої;
  • оцет – 1 ч. ложечка;
  • часник – 3 зубки.

Приготування:

  • Проварити яйця.
  • Зняти шкаралупу. Нарізати.
  • Помістити в ємність.
  • Злити воду з квасолі.
  • Перекласти до яєць.
  • Засипати горіхи.
  • Майонез підсолити.
  • Зубки часнику очистити.
  • Часник натерти і перемішати з майонезом.
  • Отриманий соус влити в ємність.
  • Посипати спеціями.
  • Перемішати.
  • Перед тим як ставити на стіл посипати сухариками.

З додаванням кукурудзи

Це ситний салат швидкого приготування. Можна використовувати квасолю білу або червону.

Інгредієнти:

  • майонез – 3 ст. ложки;
  • огірок – 2 шт.;
  • квасоля – банку консервованої;
  • сіль;
  • кукурудза – банку консервованої;
  • сухарики – пачка;
  • зелень – 30 р.

Приготування:

  • Зцідити рідину з квасолі і кукурудзи.
  • Огірочки порізати. Якщо шкірка дуже жорстка, то краще її зрізати. Необхідні для приготування кубики.
  • Зелень нашаткувати.
  • У салатник відправити кукурудзу, зелень, квасоля, огірок.
  • Влити майонез. Розмішати.
  • Підсолити.
  • Перемішати.
  • Перед подачею посипати сухариками. Заздалегідь не посипати сухариками. Вони дуже швидко стають м’якими.

Салат з консервованої квасолею і ковбасою

Салат з червоною квасолею і ковбасою ідеальний варіант щоб нагодувати чоловіків. Виходить не тільки смачним, але і дуже ситним. Завдяки сиру салат набуває неповторний ніжний смак, а пікантності додає часник.

Дивіться також:  Салат соняшник з чіпсами – класичний рецепт

Інгредієнти:

  • яйце – 3 великих;
  • ковбаса – 120 г копченої;
  • часник – 4 зубки;
  • ковбаса – 120 г вареної;
  • сир – 75 г твердого;
  • помідори – 2 шт.;
  • майонез – 140 г;
  • квасоля – 220 г червоної консервованої.

Приготування:

  • Для приготування знадобляться томати, які щільні, з малим вмістом соку. Їх слід подрібнити так, щоб вийшла соломка.
  • Проварити яйця.
  • Зняти шкаралупу.
  • Порізати соломкою.
  • Два види ковбаси порубати.
  • Відправити в ємність підготовлені інгредієнти.
  • Засипати квасолю, з якої заздалегідь злити рідину.
  • Влити майонез.
  • Часник нашаткувати. Закинути в салат.
  • Підсолити. Перемішати.

З печерицями

Якщо хочете урізноманітнити святковий стіл, то приготуйте цей варіант закуски. Гості будуть в захваті.

Інгредієнти:

  • філе куряче – 270 г;
  • майонез – 120 г;
  • квасоля – 180 г білої консервованої;
  • олія соняшникова – 70 г;
  • квасоля – 180 г червоної консервованої;
  • гриби – 70 г свіжих печериць;
  • сіль – 1 ч. ложечка;
  • цибуля – 120 г ріпчастої;
  • спеції;
  • білий хліб – 130 г;
  • морква по-корейськи – 75 р.

Приготування:

  • Залити філе водою. Варити не менше години.
  • Злити воду. Охолодити.
  • Нарізати варто кубиками.
  • Гриби промити. Нарізати.
  • Розжарити сковороду. Влити олію.
  • Закинути печериці. Засмажити.
  • Зняти лушпиння з цибулинок. Нашаткувати. Необхідні дрібні кубики.
  • Закинути в сковорідку. Смажити до появи золотистого кольору.
  • Змішати печериці і цибулька. Підсолити. Перемішати.
  • Закинути в ємність.
  • Додати філе.
  • Покласти моркву корейську.
  • Злити рідину з банок.
  • Закинути два види квасолі.
  • Залити майонез.
  • Підсолити.
  • Посипати спеціями. Перемішати.
  • Скориставшись кулінарним кільцем розмістити салат на блюдо.
  • Порізати на кубики хліб.
  • Влити олію у сковорідку. Розігріти.
  • Закинути хліб. Засмажити.
  • Підсолити. Посипати спеціями. Перемішати.
  • Остудити.
  • Посипати салат перед вживанням.

Салат з квасолею і огірками

Салат хвилинка з консервованою квасолею готується за кілька хвилин. А гості будуть регулярно наповнювати цим блюдом свої тарілки.

Дивіться також:  Салат зі смаженими печерицями – 12 смачних рецептів

Інгредієнти:

  • квасоля консервована – банку;
  • спеції;
  • мариновані гриби – 130 г;
  • огірок – 2 шт.;
  • сіль;
  • яйце – 3 великих;
  • цибуля зелена;
  • майонез – 3 ст. ложки;
  • салат – 5 листків.

Приготування:

  • У кухлик влити воду. Закип’ятити.
  • Помістити яйця.
  • Витримати вісім хвилин.
  • Воду злити.
  • Яйця остудити. Позбавити від шкаралупи. Нарізати.
  • Закинути в ємність.
  • Злити сік з квасолі.
  • Пересипати до яєць.
  • Підсолити.
  • Гриби можна використовувати будь-які. Злити маринад з банки. Якщо великі – порізати. Дрібні відразу відправити до квасолі.
  • Огірочки дрібно порубати. Якщо шкірка тверда, попередньо зрізати.
  • Відправити в ємність.
  • Посипати спеціями.
  • Зелену цибулю нашаткувати.
  • Влити майонез.
  • Перемішати.
  • На блюдо колом викласти листя салату.
  • Зверху красиво розмістити салат.

Червона квасоля по-корейськи

Біла квасоля приготовлена таким чином у багатьох викличе здивування. Вона виходить набагато смачніше, ніж морква по-корейськи, і ситніше. Це хороший варіант щоб урізноманітнити харчування, і доставити задоволення гостям новим незвичним для всіх стравою.

Інгредієнти:

  • оцет – 2 ст. ложки;
  • квасоля біла – 370 г консервованої;
  • сіль – 1 ч. ложечка;
  • часник – 5 зубків;
  • цукор – неповна ст. ложка;
  • приправа для моркви по-корейськи;
  • олія рафінована – 4 ст. ложки.

Приготування:

  • Зняти лушпиння з зубків часнику. Взяти землянку. Пропустити.
  • У ємність закинути квасоля. Засипати спеції. Можна скористатися купленими в магазині приправами, але на ринку на вагу вони завжди смачніше.
  • Засипати цукор.
  • Посолити.
  • Залити оцтом.
  • Перемішати.
  • Відставити на чверть години.
  • Розігріти сковорідку.
  • Влити олію.
  • Прогріти. Перелити до квасолі.
  • Перемішати.
  • Помістити часник.
  • Розмішати.
  • Сховати в холодильник на ніч.