Салат з консервованого тунця — 18 рецептів приготування в домашніх умовах

Коли приїдаються салати кшталт «Цезаря», «Олів’є» та «Шуби», на допомогу приходить салат з консервованого тунця. Приготувати його легко, а знайти продукти для готування ще простіше.

Салат з консервованого тунця — класичний рецепт

Для класичного салату на банку риби потрібно:

  • банку великих маслин;
  • пара міцних томатів;
  • стручок солодкого перцю – 1 шт.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • олія (краще оливкова) – 2 ст. л.;
  • фіолетова цибуля – 1 шт.;
  • зелень;
  • спеції.

Рецепт:

  • Маслини нарізати кільцями.
  • Розминається тунець прямо в банку.
  • Томати нарізати кубиками. Те ж саме робиться з цибулею і перцем.
  • Сік лимона і олія змішуються разом зі спеціями.
  • Складові пересипаються в глибоку тарілку і поливаються заправкою.

Варіант закуски з кукурудзою

Салат з консервованим тунцем і кукурудзою готується з таких компонентів:

  • банку обговорюваної консерви;
  • огірочки малосольні – 4 шт.;
  • кукурудза – 1 банка;
  • головка цибулі – 1 шт.;
  • три великих яйця;
  • майонез – 100 г;
  • зелень;
  • спеції.

Спосіб готування:

  • Тунець подрібнюється прямо в банку.
  • Цибулю з круто відвареними яйцями і огірком дрібно нарізати.
  • Риба висипається з кукурудзою в миску.
  • До неї додаються інші продукти.
  • Всі солиться, змішується і заправляється майонезом.

Закуску можна відразу ж можна подавати, без попереднього настоювання в холоді.