Салат з квасолею – 10 рецептів приготування будинку: смачно і швидко!

З давніх часів боби використовують в кулінарії. Салат з квасолею виходить смачним і поживним. Приготування цієї страви забирає мало часу, але при цьому люди будь-якого віку високо оцінюють вишуканий смак салату. Квасоля ідеально поєднується з різними інгредієнтами, тому можна щодня експериментувати і насолоджуватися неперевершеними смаковими якостями нового блюда.

Салат з квасолею і сухариками

Салат з квасолею та сухариками кириешки виходить ситним. Зупинити свій вибір на червоному сорті, він має зернами більш дрібного розміру, а текстура більш тверда. Завдяки цьому при перемішуванні боби збережуть свою форму та вид приготованого блюда не буде зіпсований. Не варто готувати салат заздалегідь, інакше киреешки при контакті з соусом розм’якнуть і зіпсують смакові якості страви.

Інгредієнти:

  • квасоля – банку;
  • кріп – 20 г;
  • огірки – 2 шт. маринованих;
  • майонез – 5 ст. ложок;
  • кириешки сухарі – 120 г;
  • сир – 220 г;
  • часник – 3 зубки;
  • петрушка – 20 р.

Приготування:

  • Перетерти зубки часничку.
  • Поєднати з майонезом. Настояти соус хвилин п’ять.
  • Зцідити рідину з баночки.
  • У салатницю покласти боби.
  • Нарізати огірочки кубиками. Якщо шкірка занадто груба, то краще її зрізати.
  • Порубати зелень.
  • Сир натерти. Краще використовувати середню тертку.
  • Закинути підготовлені продукти бобів.
  • Залити соус. Перемішати.
  • Перед тим, як подавати, закинути сухарики і перемішати.