З давніх часів боби використовують в кулінарії. Салат з квасолею виходить смачним і поживним. Приготування цієї страви забирає мало часу, але при цьому люди будь-якого віку високо оцінюють вишуканий смак салату. Квасоля ідеально поєднується з різними інгредієнтами, тому можна щодня експериментувати і насолоджуватися неперевершеними смаковими якостями нового блюда.
Салат з квасолею і сухариками
Салат з квасолею та сухариками кириешки виходить ситним. Зупинити свій вибір на червоному сорті, він має зернами більш дрібного розміру, а текстура більш тверда. Завдяки цьому при перемішуванні боби збережуть свою форму та вид приготованого блюда не буде зіпсований. Не варто готувати салат заздалегідь, інакше киреешки при контакті з соусом розм’якнуть і зіпсують смакові якості страви.
Інгредієнти:
- квасоля – банку;
- кріп – 20 г;
- огірки – 2 шт. маринованих;
- майонез – 5 ст. ложок;
- кириешки сухарі – 120 г;
- сир – 220 г;
- часник – 3 зубки;
- петрушка – 20 р.
Приготування:
Рецепт з червоної консервованої квасолею
Салат з червоною квасолею — це чудове окрему страву, але можна використовувати його і в якості начинки для тарталеток. Якщо хочете вживати з бутербродами, то подрібніть до стану пюре, і він ідеально намажется на тости.
Інгредієнти:
- консервована квасоля – банку червоної;
- майонез;
- кукурудза – 120 г консервованої;
- сухарики – пачка;
- печінка куряча – 120 г відвареної;
- зелень – 20 г;
- сир – 85 г твердого;
- чорний перець.
Приготування:
З куркою
Салат з квасолею та куркою хороший варіант для м’ясоїдів. Виходить дуже корисним, завдяки вхідним до складу овочів.
Інгредієнти:
- філе курки – 530 г;
- майонез – 5 ст. ложок;
- салат зелений – 3 аркуша;
- томати – 3 шт.;
- сир – 160 г;
- сіль;
- сухарики – 170 г;
- квасоля червоного кольору (консервована) – банку.
Приготування:
Салат з білої квасолі
Красивий, яскравий салат з дрібними білими бобами стане прикрасою вашого столу. Подається в теплому вигляді.
Інгредієнти:
- запашний мелений перець – пол ч. ложечки;
- квасоля – стакан білої;
- перець гострий червоний – чверть ч. ложечки;
- перець болгарський червоний – 1 шт.;
- зелень;
- часник – 2 зубки;
- мелений коріандр – пол ч. ложечки;
- цибуля біла ріпчаста – 1 цибулина;
- морква – 1 велика;
- олія – 7 ст. ложок.
Приготування:
З додаванням кукурудзи
Вегетаріанський варіант салату, добре підходить для легкого сніданку.
Інгредієнти:
- квасоля – 190 г;
- майонез – 3 ст. ложки;
- огірок – 1 свіжий;
- кукурудза – 190 г;
- сухарики – 170 г;
- кріп – 50 р.
Приготування:
Салат з консервованої квасолею і ковбасою
Смачний, незвичайний салат, який сподобається всім членам сім’ї.
Інгредієнти:
- ковбаса варена – 180 г;
- цибуля зелена – 5 пір’я;
- сіль;
- квасоля – 120 г;
- кукурудза – 120 г;
- майонез – 7 ст. ложок;
- сухарики – пачка;
- спеції;
- сир – 170 г;
- шинка – 180 г;
- огірок свіжий;
- часник – 3 зубки.
Приготування:
З печерицями
Споконвічно російське поєднання грибочків з сухариками і квасолею. Незвичайне, дуже смачне ласощі порадує гостей і стане прикрасою святкового столу.
Інгредієнти:
- гриби консервовані – банку печериць;
- петрушка – 50 г;
- цибуля ріпчаста – пів цибулини;
- квасоля – 1 банка;
- сіль;
- майонез;
- помідори – 2 шт.
Приготування:
З квасолею і огірками
Порадуйте себе ситним блюдом. Підходить для вживання в пост.
Інгредієнти:
- сіль;
- квасоля – 210 г;
- гірчиця – 1 ст. ложечка;
- масло рослинне – 100 мл;
- огірок свіжий – 3 шт.;
- спеції;
- оцет 9% – 1 ст. ложка;
- цибуля ріпчаста – 3 шт.;
- томати свіжі – 3 шт.
Приготування:
Червона квасоля по-корейськи
Всі знають про морквину по-корейськи, а ось боби, приготовані за таким же принципом, пробували не всі.
Інгредієнти:
- ріпчаста цибуля – 2 цибулини;
- квасоля червоного кольору – 180 г;
- приправа для моркви по-корейськи – 1 ч. ложечка;
- сіль;
- масло рослинне – 2 ст. ложки.
Приготування:
Готуємо з консервованої квасолі в томатному соусі
Це незвичайного приготування салат, який запікається в духовці.
Інгредієнти:
- сіль;
- перець червоний – 2 стручки;
- олія рослинна;
- квасоля біла – 2 склянки;
- спеції;
- томатна паста – 3 ч. ложечки гострої;
- перець чорний;
- лавр – 3 аркуша;
- цибуля – 3 цибулини.