Салат з морською капустою і крабовими паличками — 7 смачних рецептів

Будь-яка варіація салату з морською капустою і крабовими паличками замішується максимально легко і швидко. Велика частина його інгредієнтів не потребує варіння, обсмажування або інший попередньої підготовки. Досить просто змішати їх разом, додати заправку і можна насолоджуватися цікавим смаком вийшла закуски.

Салат з морською капустою, крабовими паличками і яйцями

Склад компонентів:

  • морська капуста – 300 – 330 г;
  • варені великі яйця – 4 – 5 шт.;
  • соковиті крабові палички – 300 – 330 г;
  • головка цибулі;
  • солоний майонезний соус.

Готуємо послідовно:

  • На першому етапі скоротити мариновану капусту. Зручніше зробити це, застосувавши кулінарні ножиці.
  • Яйця остудити, почистити. Далі, довільно подрібнити продукт. Можна використовувати для цього ніж або тертку.
  • Дуже дрібно нашаткувати білий цибулю.
  • Рибні палички порізати середніми приблизно однаковими за розміром скибочками.

Змішати морську капусту, крабові палички, яйця та інші компоненти в загальній посуді. Заправити солоним соусом.

Загрузка...

З кукурудзою

Склад продуктів:

  • зерна консервованої кукурудзи – 6 – 7 десертних ложок;
  • розморожені крабові палички – 100 – 150 г;
  • морська капуста (консерви) – 1 ст.;
  • салатний червоний/жовтий перець – ½ шт;
  • міцний свіжий огірок – 1 шт.;
  • підсолене масло оливи – для заправки.

Готуємо послідовно:

  • Якщо маринована капуста з банки дуже солона, її варто промити проточною водою. Далі – можна підрізати продукт кулінарними ножицями, щоб його було зручніше є в салаті.
  • Кукурудзяні зерна віджати від рідини. Огірок порізати великими брусочками.
  • Салатний перець порізати досить крупно. Головне, попередньо зрізати з овоча плодоніжку і видалити зсередини все насіння.
  • Розморожені палички порізати середніми шматочками.
  • Всі відправити в загальну посуд.

Полити готовий салат підсоленим маслом. За бажанням можна використовувати і будь-який інший соус.

Спробуйте також:  Салат з редьки з морквою - 7 смачних і корисних рецептів

Готуємо з горошком

Склад компонентів:

  • морська капуста – 300 – 350 г;
  • соковите крабове м’ясо – 200 – 250 м;
  • горошок (маринований, зелений) – 1 невелика банка;
  • майонезний соус і сіль – за смаком.

Готуємо послідовно:

  • Коротко порізати ножицями капусту.
  • Довільно порубати крабове м’ясо. Чим крупніше вийдуть його шматочки, тим більш яскравим смак продукту виявиться в салаті.
  • З горошку злити рідину.

З’єднати заявлені в рецепті продукти. За смаком присолити їх і заправити майонезним соусом.

Листковий салат з морською капустою і крабовими паличками

Склад компонентів:

  • маринована морська капуста – 200 – 230 г;
  • крабові палички – 300 – 330 г;
  • корейська морква – 100 г;
  • варені яйця – 3 – 4 шт.;
  • сухий довгий рис – 50 г;
  • підсолений майонезний соус.

Готуємо послідовно:

  • Зварити крупу до готовності. Рис повинен стати м’яким, але не перетворитися на кашу.
  • Викласти готову крупу першим шаром на тарілку, промазати соусом.
  • Консервовані продукти віджати від зайвої маринаду. За бажанням вкоротити соломку інгредієнтів.
  • Морську капусту викласти поверх рису.
  • Потім розташувати великі шматочки крабових паличок. Все знову промазати соусом.
  • Останніми додати підготовлену корейську моркву і терті яйця. Ці шари за смаком присмачуються соусом. Яйця краще залишити без нього, щоб верхня частина закуски була «пухнастою» і повітряної.

Готовий листковий салат обов’язково потрібно відправити в прохолоду настоятися.

З додаванням кальмарів

Склад продуктів:

  • варені яйця – 4 – 5 шт.;
  • морська капуста в маринаді – 300 – 350 г;
  • солоний майонезний соус;
  • кальмари – 250 – 300 г;
  • крабові палички – 200 – 230 р.

Готуємо послідовно:

  • Тушку морепродукта очистити від усього зайвого. Опустити м’ясо кальмара на 3 хвилини в киплячу воду. Остудити продукт і порізати середньої соломкою.
  • Крабові палички очистити від плівок. Порізати тонкими довгими брусочками.
  • Остудити яйця. Подрібнити їх за допомогою терки з найбільш об’ємними поділками.
  • Капусту віджати від зайвої вологи. За бажанням – підрізати, щоб її було зручніше їсти у вже готовому салаті.
Спробуйте також:  Найсмачніші салати – 13 рецептів на святковий стіл і на кожен день

Все з’єднати в загальній ємності. Полити солоним соусом і добре вимішати.

Як приготувати із зеленим горошком

Склад компонентів:

  • морська капуста – 300 – 350 г;
  • філе білої риби – 250 – 270 г;
  • крабові палички — 1 пачка;
  • морозиво зелений горошок – 1 ст.;
  • варені яйця – 4 шт.;
  • майонезний соус з сіллю за смаком.

Готуємо послідовно:

  • Для закуски добре підійде капуста з консервних банок, які продаються в будь-якому супермаркеті. Салат не пересолений і не потребує попереднього промивання.
  • Філе білої риби без кісточок відправити в підсолену воду і зварити. Остудити вже готовий продукт і розібрати його прямо руками на невеликі шматочки. Можна використовувати для такого рецепта навіть бюджетний минтай.
  • Зелений горошок прямо в замороженому вигляді відправити в киплячу воду (в окремій каструлі). Поварити 3 – 4 хвилини, після чого відразу обдати окропом. Це необхідно, щоб зберегти його яскравий апетитний колір.
  • Крабові палички порізати шматочками. Також подрібнити і охолоджені яйця.
  • Все змішати в загальній мисці.

Заправити готову закуску підсоленим майонезним соусом.

Салат: морська капуста, крабові палички і огірок

Склад продуктів:

  • кислі огірки – 2 шт. (середні);
  • морська капуста – 250 – 300 г;
  • майонезний соус і сіль – за смаком;
  • крабові палички – 1 пачка.

Готуємо послідовно:

  • Порубати кислі огірки невеликими кубиками. Віджати з них зайву рідину.
  • Змішати овочеві шматочки з морською капустою.
  • Додати порізані середніми або великими шматочками крабові палички.

Всі доповнити підсоленим майонезним соусом. Добре перемішати.

Замість майонезу до салату з крабових паличок і морської капусти можна додавати й інші соуси. Наприклад, «Тар-тар» або сметанний з часником і спеціями. Дієтичний варіант салату краще заправляти звичайним маслом.

Спробуйте також:  Салат з курячих шлунків - 8 рецептів приготування