Салат з пекінською капустою і копченою ковбасою — 8 рецептів

Салат з пекінською капустою і копченою ковбасою виходить дуже вдалим завдяки ідеальному поєднанню продуктів між собою. Пропонуємо самі прості, але в той же час дивовижно смачні варіанти приготування.

Базовий салат з пекінською капустою і копченою ковбасою


Простий про досить швидкий варіант. Добре підходить для сімейного вечері. Ковбасу вибирайте щільну. Вона повинна добре тримати форму. Тоді вигляд і смакові якості закуски будуть на висоті.

Інгредієнти:

• яйце – 3 шт. відварене;
• сіль;
• зерна граната – 0,5 жмені;
• пекінська капуста – 170 г;
• майонез;
• копчена ковбаса – 120 г;
• гранатовий сік – 2 ст. ложки;
• зелений горошок – банку.

Приготування:

1. Руками порвати капустяні листи. Порізати ковбасу. Нарізати яйця. Потрібні кубики.
2. Підготовлені продукти змішати і додати горошок. Залити майонезом і соком. Підсолити і перемішати. Посипати зернами граната.

Загрузка...

З додаванням кукурудзи

Ця варіація добре підходить не тільки для дорослих, але і для дітей. Салат допоможе наситити організм необхідними вітамінами та елементами.

Інгредієнти:

• копчена ковбаса – 320 г;
• салатний цибуля – 0,5 шт.;
• майонез;
• яйце – 4 шт. відварене;
• пекінська капуста – 270 г;
• маслини – 7 шт.;
• сіль;
• свіжий огірок – 1 шт.;
• сир – 200 г голландський;
• відварена морква – 0,5 шт.;
• кукурудза – 0,5 банки.

Приготування:

1. Копчену ковбасу нарізати. Повинна вийти соломка. Цибулю нашаткувати. Яйце нарізати дрібними кубиками.
2. Нашаткувати капусту. Розрізати на дві частини маслини. Порубати огірок. Натерти на тертці сир. Перемішати продукти.
3. Додати кукурудзу. Порізати моркву і відправити в салат. Підсолити.
4. Заправити майонезом і перемішати.

Спробуйте також:  Салат з печінки тріски - 9 рецептів приготування

Рецепт приготування з квасолею


Дуже поживний і корисний варіант приготування. Ковбасу вибирайте сіруватого відтінку – це вірна ознака того, що продукт додали мінімум барвників.

Інгредієнти:

• пекінська капуста – качан;
• ковбаса – 170 г копчена;
• майонез – 5 ст. ложок;
• червона квасоля – банку;
• сир – 55 г;
• сухарики – 75 г;
• сіль;
• часник – 3 зубки.

Приготування:

1. Капусту порубати. Занадто дрібними шматки не робіть, тоді страва вийде соковитіше.
2. Промити від соку квасоля і просушити. Натерти часникові зубки.
3. Квасоля змішати з капустою і часником. Додати ковбасу, нарізану на шматочки.
4. Натерти сир і змішати з продуктами. Залити майонезом і підсолити. Перемішати.
5. В момент подачі на стіл присипати сухарями.

Салат з пекінською капустою, копченою ковбасою і сухариками

Завдяки ідеальному поєднанню продуктів, страва виходить дивовижно смачним і ситним. Перед приготуванням перевірте м’ясний продукт. Якщо шматочок дуже жирний, то такий сорт не слід використовувати в салаті. Швидше за все ковбаса була подморожена.

Інгредієнти:

• пекінська капуста – 270 г;
• сіль;
• житні сухарики – 120 г;
• майонез – 7 ст. ложок;
• петрушка – 35 г;
• сир – 110 г;
• ковбаса – 110 г копчена.

 

 

Приготування:

1. Подрібнити капусту. За формою повинні вийти півкільця. Натерти сир, використовуючи крупну тертку.
2. Ковбаса знадобиться тонкими смужками. Зелень нашаткувати. Підготовлені продукти перемішати.
3. Залити майонез. Перемішати. Настояти чверть години. Подавати салат з сухариками.

 

З помідорами


Ситний салат, який швидко готується. Якщо хочете зробити менш калорійне блюдо, заправляти сметаною замість майонезу. Сметану для заправки вибирайте пожирніше.

Спробуйте також:  Салат з ананасом і курячою грудкою - 7 рецептів приготування

Інгредієнти:

• пекінська капуста – 0,5 качана;
• петрушка;
• сметана;
• ковбаса копчена – 120 г;
• кріп;
• сир – 55 г;
• чорний перець;
• томати – 1 шт.;
• майонез;
• сіль;
• цибуля – 0,5 шт.

Приготування:

1. Нашаткувати капусту. Підсолити. Розім’яти руками. Змішати з нарізаною соломкою ковбасою.
2. Натерти сир. Подрібнити Кубиками помідори. Змішати з іншими продуктами. Посипати подрібненою зеленню.
3. Змішати з нашаткованою ріпчастою цибулею. Майонез змішати зі сметаною і заправити закуску. Підсолити. Насипати перець. Перемішати.

 

Закуска з зеленим горошком

У всіх бувають ситуації, коли несподівано прийшли гості, а нагодувати нічим. Тоді на допомогу прийде ця проста закуска. Візьміть її на озброєння.

Інгредієнти:

• часник – 2 зубки;
• яйце – 3 шт. відварене;
• майонез;
• копчена ковбаса – 210 г;
• перець;
• сир – 160 г;
• сіль;
• пекінська капуста – 320 г;
• кріп – 25 г;
• горошок – 1 банку.

Приготування:

1. Нашаткувати капусту. Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Змішати.
2. Яйця потрібні дрібними кубиками. Відправити в салат разом з горошком.
3. Натерти сир і змішати з продуктами. Залити майонезом. Додати подрібнений часник. Присипати подрібненим кропом. Розмішати.

Варіант з огірками


Хрустка вітамінна закуска підійде до будь-якого приводу.

Інгредієнти:

• пекінська капуста – 270 г;
• сіль;
• огірок свіжий – 130 г;
• майонез;
• кріп – 20 г;
• копчена ковбаса – 220 р.

Приготування:

1. Нашаткувати капусту. Порубати огірок. З’єднати продукти і перемішати.
2. Присипати подрібненим кропом. Додати нарізану шматочками ковбасу. Підсолити.
3. Залити майонез. Перемішати.

Німецький салат з капустою і ковбасою

Цей салат відмінне рішення для святкового застілля. Цей салат добре готувати після нового року чи інших масштабних свят, коли залишаються невитрачені продукти.

Спробуйте також:  13 рецептів новорічних салатів на святковий стіл

У пекінської капусти ніжні листочки, тому щоб зберегти вітаміни і сік, рвіть їх руками.

Інгредієнти:

• копчена ковбаса – 120 г;
• листовий салат – 35 г;
• майонез;
• пекінська капуста – 0,5 вилка;
• відварена морква – 1 шт.;
• чорний перець;
• огірки мариновані – 120 г;
• готові сухарики – пакетик;
• петрушка – 35 г;
• квасоля консервована – 120 р.

Приготування:

1. Нарізати ковбасу. Повинні вийти кубики. Порізати моркву. Кубики робіть не великі за розміром.Огірок порізати. Змішати підготовлені інгредієнти.
2. Додати квасолю, заздалегідь злив рідина з банки. Порвати листя салату і додати до решти продуктів.
3. Нашаткувати петрушку. Капусту порубати. Відправити в салат. Підсолити. Залити майонезом. Посипати перцем і перемішати.