Салат з тунця консервованого – класичний рецепт і 11 варіантів

Рибні салати з консервів користується великою популярністю із-за зручності приготування і відмінного смаку. Яскравим прикладом є класичний рецепт салату з консервованого тунця, який з часом зазнав змін і сьогодні має безліч варіацій.

Класичний рецепт

Яскравий представник раціону людей, які дотримуються правильного харчування.

Для виконання потрібні:

  • банку консервованої риби;
  • 2 великих томата;
  • 2 середніх огірка;
  • цибулина;
  • третина лимона;
  • зелень, сіль, цукор, бальзамічний оцет.

Рибна закуска готується наступним чином:

  • Цибулю нарізати кубиками, які за допомогою лимонного соку і щіпки цукру маринуються близько 10 хвилин.
  • З помитих і обсушену томатів, огірків готуються невеликі кубики.
  • У ємність викладаються овочі, риба з банки і мелкорубленая зелень.
  • Після ретельного перемішування салат підсолювати і заправляється бальзамічним оцтом, надає пікантну гостроту.