Салат зі свинячого серця – 8 рецептів приготування смачної страви

Свиняче серце складається повністю з м’язів і не містить жир. Тому дієтологи рекомендують вживати його людям, які дотримуються дієтичне харчування і ведуть здоровий спосіб життя. Багато гурманів сходяться на думці, що смачніше всього готувати зі свинячого серця салат. Пропонуємо приготувати смачні закуски за найкращими рецептами.

Салат з серця свинячого з маринованою цибулею

Економний салат, для приготування якого потрібно мінімум продуктів. Готується дуже швидко і підходить для щоденного вживання.

Інгредієнти:

  • свиняче серце – 550 г;
  • оцет – 100 мл;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль – 2 ч. ложки;
  • цукор – 6 ч. ложок;
  • чорний мелений перець – 0,5 ч. ложки;
  • зелений горошок – банку, консервований;
  • вода – 200 мл;
  • майонез – 160 мл;
  • цукор – 4 ч. ложки.

Приготування:

  • Підсолити воду і насипати мелений перець. Помістити серце. Коли субпродукт стане м’яким, рідину злити і охолодити.
  • Цибуля знадобиться тонкими півкільцями. Підсолодити. Посипати сіллю і залити оцтом. Перемішати. Налити воду і відставити на годину.
  • Нарізати тонкою соломкою субпродукт. Злити рідину з лука і змішати з серцем. Злити маринад з горошку і додати в салат.
  • За необхідності посипати сіллю і перцем. Налити майонез. Перемішати. Настояти півгодини.