Шикарний крем для бісквіта

Існує неймовірна кількість різних кремів для бісквіта і інших видів кондитерської випічки. Різноманіття смаку і текстур вражають уяву кожного. З цього необмеженої кількості є найбільш популярні і базові рецепти крему для бісквіта. З їх допомогою ваша солодка випічка придбає неповторний і м’який смак і ніжну структуру. Пропонуємо вашій увазі наступні рецепти крему.

Рецепт заварного крему для бісквіта

Без легкого і повітряного заварного крему не обходиться безліч солодких ласощів – еклери, слойки, вафельні трубочки та знаменитий торт «Наполеон». Приготування заварного крему для бісквіта займає небагато часу і кінцевий результат порадує кожного ласуна. Для приготування необхідно використовувати свіжі продукти з високою якістю, для отримання точної текстури заварного крему.

Час приготування: близько 20 хвилин.

Кількість порцій: 1.

Інгредієнти для заварного крему:

  • Молоко – 500 мл
  • Цукор – 200 гр
  • Яєчні жовтки – 4 шт.
  • Борошно – 50 гр
  • Ваніль – 10 гр

Приготування заварного крему для бісквіта:

  • Яєчний жовток ретельно розтерти з цукром і борошном до зникнення крупинок і однорідності маси.
  • Підігріте на повільному вогні молоко акуратно додати до яєчних жовтків. Всипати ваніль для смаку і приємного аромату.
  • Отриману суміш варити на невеликому вогні, не перестаючи помішувати. Маса повинна стати густий і придбати однорідну форму.
  • Зняти з вогню і остудити.

Заварний крем для бісквіта готовий!

Крем чудово доповнює будь-яку солодку випічку і може використовуватися в приготуванні безлічі виробів, покращуючи смак і структуру бісквітів або коржів.